Arhiv novic 27.09.2017

»Meje so samo v naših glavah«, pravi Matic Keržan, ki se je udeležil treninga Kluba borilnih veščin Domžale

Domžalec 27.09.2017
Članice in člani Kluba borilnih veščin Domžale na svojih boks in kickboxing treningih velikokrat gostijo športnice in športnike iz drugih športnih panog, na katerih vsi sodelujoči pridobijo nova znanja, saj je vsak šport po svoje specifičen… »

Lipa Domžale se je predstavila na 17. Festivalu za tretje življenjsko obdobje

Domžalec 27.09.2017
Na razstavnem prostoru Občine Domžale se je v torek, 26. septembra 2017, popoldne zelo simpatično predstavila Lipa Domžale. Prostor so objemale punčke za Unicef, krasile slike in čudovite klekljane čipke na kamnih, ki so požele največ… »

Helios Sunsi v 2. polčasu skoraj do norega preobrata

Domžalec 27.09.2017
V prvi uradni tekmi sezone so domžalski Helios Sunsi v svoji dvorani, v 1. kolu pokala Helios Alpe Adria, gostili Levicke Patriote iz Slovaške. Slednji so po odličnem prvem polčasu na koncu celo trepetali za zmago, a Domžalčanom popoln preobrat le… »

Likovno društvo Mengeš iz razstave na razstavo

Domžalec 27.09.2017
Razstava Milice Tomšič v Mestni kavarni, Majde Gartner v Trdinovem hramu in Literarni večer ter likovna razstava ob 100-letnici smrti Frana Maselj Podlimbarskega V septembru smo člani Likovnega društva Mengeš pričeli z intenzivno dejavnostjo. Tako… »

Domžalski dijaki so se spoznali z E-cikliranjem

Domžalec 27.09.2017
V sklopu projekta LIFE Gospodarjenje z e-odpadki s sloganom E-cikliraj družba ZEOS, d.o.o. nadaljuje s serijo eko delavnic z naslovom »E-odpadki in naše okolje«. Včerajšnjo izvedbo so izpeljali na Srednji šoli Domžale, kjer so dijake 2. letnika na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem