Arhiv novic 28.09.2017

Začutite lahkotnost!

Domžalec 28.09.2017
V kolikor se je vaš teden začel stresno, z veliko dela pred računalnikom ali pa si v življenju nalagate preveč bremen na svoja ramena, preizkusite vaje na fotografijah. Vzemite si deset minut samo zase. Poiščite miren kotiček in glasbo, ki vas… »

Zgodbe o vodizgodbe, voda,Domžale, domžalec, domžalske novice,

Domžalec 28.09.2017
Voda navdihuje številne zgodbe. Z vodo so povezani miti, legende, zgodbe s srečnim koncem, žalostne zgodbe, igrive, smešne zgodbe. Na razstavi so predstavljene ilustracije, nastale na UNESCO-vem likovnem ex-temporu OŠ Rodica, ki se je odvijal v… »

Rožnate pletenine 2017

Domžalec 28.09.2017
Europa Donna Slovenija je ugledna organizacija, ki z dolgoletno prisotnostjo, sodelovanjem z različnimi deležniki (lokalno skupnostjo, zdravstvenimi ustanovami, akademsko skupnostjo, vključevanjem ožje in širše zainteresirane javnosti), podporo… »

Lev, babica in čajnik

Domžalec 28.09.2017
V Centru za mlade Domžale je v sredo, 27. septembra 2017, potekalo odprtje razstave mladih umetnic Mance Kovačič in Darje Remc z naslovom Lev, babica in čajnik. Obe sta študentki oblikovanja vizualnih komunikacij na Akademiji za likovno umetnost in… »

Vrtijo, vrtijo se mlinska kolesa

Domžalec 28.09.2017
V Kulturnem domu Radomlje je na ogled fotografska razstava Vrtijo, vrtijo se mlinska kolesa. Razstava je bila tekmovalnega značaja. Čeprav je šlo za klubski obseg, je na natečaj prispelo veliko fotografij v kategorijah spomin na črnobelih… »

Razstava za razstavo in tradicionalni sprehod ob Pšati

Domžalec 28.09.2017
Razstava del s tabora in zadnja tematska razstava iskanja Odprtje zadnje izmed tematskih razstav v projektu Zlata paleta ZLDS »Iskanja« je bilo 22. septembra 2017, v organizaciji ZLDS in Zavoda za kulturno integracijo in socializacijo ARS VIVA. Razstava… »

Začetni tečaj španščine v Centru za mlade Domžale

Domžalec 28.09.2017
¿Habla Espanol? Morda bo že kmalu tvoj odgovor na to vprašanje: Hablo un poco de español. Vse, kar moraš storiti je, da se pridružiš začetnemu tečaju španščine, ga pripravlja Center za mlade Domžale. Tečaj bo potekal ob torkih ob 18. uri… »

Društvo upokojencev Domžale tretje v državi

Domžalec 28.09.2017
Finale v Zgornjem Hotiču Na finalnem šahovskem turnirju Zveze društev upokojencev Slovenije, ki je potekalo v Zgornjem Hotiču v občini Litija, so domžalski upokojenci osvojili odlično tretje mesto. Lani so bili na istem tekmovanju četrti, vendar… »

V Češminovem parku Godba v parku

Domžalec 28.09.2017
V Češminovem parku bo v petek, 29. septembra, ob 18. uri prireditev, ki so jo naslovili Godba parku. Za 15. september napovedani dogodek so morali sprva zaradi slabega vremena odpovedati oziroma so ga prestavili na petkov večer, ko bo – vsaj upamo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem