Arhiv novic 29.09.2017

Mengeški likovniki petič v Grožnjanu

Domžalec 29.09.2017
Člani Likovnega društva Mengeš smo se letos že petič udeležili mednarodnega ex tempora v Grožnjanu v Istri. Veliko število umetnikov iz mnogih držav daje obiskovalcem in sodelujočim mnogo novih videnj, pestrost likovnih del, inovativne pristope… »

Slavnostna akademija ob 70-letnici Društva upokojencev Domžale

Domžalec 29.09.2017
Društvo upokojencev Domžale ni samo društvo, ampak je mesto, kjer se stekajo in uresničujejo različni interesi. Društvo nehote postavlja tudi merila za poseben način življenja in druženja. V dejavnostih, ki jih organizira, vsakdo zagotovo najde… »

Izšla je septembrska številka Slamnika, ki ga najdete tudi na našem portalu

Domžalec 29.09.2017
Izšla je septembrska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale. Od začetka letošnjega leta Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu, na katerem smo na prvi strani portala čisto na… »

Nanine karikature: Amanda Seyfried

Domžalec 29.09.2017
Čas je za novo portretno karikaturo v naši rubriki Nanine karikature, za kar vsak teden poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo kapetana in motorja naše košarkarske reprezentance Gorana Dragića, ki… »

Nadaljevalni tečaj francoščine v Centru za mlade Domžale

Domžalec 29.09.2017
Že poznaš osnove francoščine? Bi rad nadgradil svoje znanje? Pridruži se nadaljevalnemu tečaju francoščine, ki ga za mlade med 15. in 30. letom starosti pripravlja Center za mlade Domžale. Tečaj bo potekal ob torkih ob 17. uri. Prvo srečanje bo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem