Arhiv novic 02.10.2017

Na Rodici našli mobilni telefon. Ga kdo pogreša?

Domžalec 02.10.2017
Občani so na šolski poti v križišču med Dragarjevo, Fajfarjevo in Bernikovo ulico na Rodici, našli mobilni telefon, ki je neaktiven, saj je potrebno geslo za SIM kartico. Najditelji predvidevajo, da mobilni telefon po vsej verjetnosti pripada… »

Nekdo je na rekreacijski osi ob Kamniški Bistrici v Domžalah izgubil slušni aparat. Ga kdo pogreša?

Domžalec 02.10.2017
Občan nas je obvestil, da na rekreacijski osi ob reki Kamniški Bistrici in sicer za Športnim parkom v Domžalah, na veji visi slušni aparat, ki ga je moral nekdo izgubiti. Občan predvideva, da ga lastnik zagotovo pogreša, saj takšni aparati niso… »

Marjan Bolhar na državnem prvenstvu v ring disciplinah osvojil že svoj 10. članski naslov v kickboxingu A klase

Domžalec 02.10.2017
V nedeljo, 1. oktobra 2017, je na Ptuju v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije in Kickboxing centra Ptuj, potekalo državno prvenstvo v ring disciplinah Full Contact, Low Kicks in K1. Državnega prvenstva na Ptuju se je udeležil tudi domžalski… »

V Domžalah zagorelo kombinirano vozilo

Domžalec 02.10.2017
Danes nekaj pred 15.30 uro popoldan, je na magistralni cesti nasproti Petrolovega bencinskega servisa v Domžalah zagorelo kombinirano vozilo. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in policisti PP Domžale. Matjaž Korošec, vodja III… »

Helios Sunsi ponosni na reprezentanco, zdaj se iščejo novi Dragići in Dončići

Domžalec 02.10.2017
Košarkarska norija v Sloveniji se po osvojitvi naslova evropskih prvakov počasi umirja, je pa zdaj idealen čas, da poiščemo nove Dragiće, Prepeliče, Dončiće in Vidmarje. V klubu Helios Suns smo izredno ponosni, da je imela slovenska košarkarska… »

Andraž Homar iz Lukovice je gumo zamenjal v manj kot minuti

Domžalec 02.10.2017
Na četrtkovem tekmovanju v hitri menjavi pnevmatik » Tyre Challenge« je zmagal Andraž Homar iz Lukovice, ki je gumo v superfinalu zamenjal v samo 43 sekundah in 34 stotinkah. S svojo prepričljivo zmago si je prislužil set popolnoma novih zimskih gum… »

V okolici Kamnika prišlo do poskusa uboja

Domžalec 02.10.2017
V soboto popoldan je v zasebnem prostoru v okolici Kamnika prišlo do prepira med 66-letnim in 71-letnim moškim. Slednji je med prepirom z ostrim predmetom huje poškodoval 66-letnega moškega, ki so ga nato reševalci prepeljali v UKC Ljubljana… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem