Arhiv novic 03.10.2017

9. Veronikin tek na 10 kilometrski trasi

Domžalec 03.10.2017
Tekače bosta spodbujala tudi nekdanji slovenski nogometni reprezentant Sebastijan Cimerotič in slovenska tekačica na 400 metrov z ovirami Agata Zupin. Za predšolske otroke pa bo organizirana glasbena zabava Mali BU. Zavod za turizem, šport in kulturo… »

Vpis v alpinistično šolo 2017/18

Domžalec 03.10.2017
Alpinistična šola je namenjena vsem, ki želite v dobri družbi spoznati gorski svet izven markiranih poti v vseh letnih časih. Na predavanjih in praktičnih prikazih se boste seznanili z letnim in zimskim plezanjem, vrvno tehniko, orientacijo, skratka… »

OŠ Domžale v tednu otroka že drugo leto sodelovala v akciji »NVO gre v šolo«

Domžalec 03.10.2017
OŠ Domžale v tednu otroka že drugo leto sodeluje v akciji »NVO gre v šolo«. Regionalna stičišča nevladnih organizacij povezujejo, ozaveščajo in nudijo strokovno podporo nevladnim organizacijam, pod katere razumevamo društva, zavode in… »

Članice ŽNK Radomlje še naprej s polnim izkupičkom

Domžalec 03.10.2017
Po zmagi nad Olimpijo v Ljubljani (0-2) so se Radomljanke tokrat na domačem igrišču srečale še z drugo ljubljansko ekipo. Tekmice Krim Rolljet-a so premagale s 3-1, ob tem so si pa pripravile tudi kup priložnosti. Že od prve minute dalje so bile… »

Na Rovah z osebnim vozilom trčil v drevo, nato pa ga je pustil v objemu gozda

Domžalec 03.10.2017
Kaj se je zgodilo na Cesti v Dolenje, na Rovah, ve samo šofer Hyundai Lantre. Lahko, da je ob cesti zagledal velikega jurčka, nato pa izgubil oblast nad vozilom in z njim pristal v bližnjem drevesu. Voznika je nato skupaj z registrskimi tablicami vzel… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem