Arhiv novic 10.10.2017

Informativni portal Domžalec z vami že 5 let!

Domžalec 10.10.2017
Zdi se mi, kot da bi bilo še včeraj, ko smo dali v prvo prestavo in začeli z novim sodobnim medijem, ki smo ga poimenovali Domžalec, ki je ravno danes dopolnil pet let. Da je čas tako hitro minil, je temu botrovalo tudi to, da smo že kmalu v startu… »

V Zaboršt je zataval pav. Ga kdo pogreša?

Domžalec 10.10.2017
V Zaborštu pri Domžalah, natančneje na Poti pod hribom, se že dva dni sprehaja pav, ki se je najbolj verjetno izgubil. Predvideva se, da gre za udomačeno žival, saj rad zaide v bližino hiš in na vrtove. V kolikor ga kdo pogreša naj pokliče na… »

Dan odprtih vrat Skupine Helios

Domžalec 10.10.2017
Oglejte si okolje, v katerem nastajajo Heliosovi pametni premazi. V soboto, 14. oktobra 2017 vljudno vabljeni na Dan odprtih vrat Skupine Helios. Pridružite se ogledu naših prostorov in proizvodnih obratov, kjer bomo v sproščenem vzdušju poklepetali… »

(Za)dihajmo

Domžalec 10.10.2017
»Ustavi se. Sprosti. Zadihaj.« Tako enostavne in povsem dosegljive vsebine za mirnejši vsakdan. Na voljo vsem. Najmlajšim in tistim v zrelih letih. V množici programov, ki zahtevajo tudi finančno sposobnost posameznika, z lahkoto pridobijo na… »

Postavljanje in spoštovanje osebnih meja pri prostovoljskem delu

Domžalec 10.10.2017
Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije je Zveza za izvajanje programov samopomoči za starejšo generacijo, razvijanje organiziranega prostovoljnega dela, pripravljanje srednje generacije na lastno starost, ustvarjanje pogojev za smiselno in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem