Arhiv novic 12.10.2017

»Tudi jaz bom nekoč prostovoljni gasilec« – Dan odprtih vrat PGD Domžale-mesto

Domžalec 12.10.2017
Vsako leto je mesec oktober posvečen mesecu varstva pred požari. Letos je Gasilska zveza Slovenije za tematiko izbrala geslo »Ko se nesreča zgodi, naj bodo proste poti!«, ki je namenjena intervencijskim potem in površinam za gasilce. Vsako leto v… »

V Trzinu prišlo do prometne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval kolesar

Domžalec 12.10.2017
Danes nekaj po 11.30 uri je v križišču Ljubljanske in Mengeške ceste v Trzinu prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in kolesar, ki je v nesreči utrpel hude poškodbe in bil s strani reševalcev NMP ZD Domžale… »

Na Viru občan našel minometno mino iz 2. svetovne vojne

Domžalec 12.10.2017
Danes dopoldan okrog 8.30 ure je občan na zelenici med asfaltiranim parkiriščem in strugo reke Kamniške Bistrice na Viru, našel minometno mino. Na kraju so posredovali policisti PP Domžale in delavci URSZR, ki so predmet, ki izhaja iz 2. svetovne… »

Maistrov večer: Predstavitev nove knjige Matjaža Brojana – dr. Franjo Rosina

Domžalec 12.10.2017
»Dr. Fran (Franjo) Rosina – trden Slovenec in pošten rodoljub, pokončni sokol in Maistrova desna roka«. V teh časih se tega, da smo Slovenci lahko ponosni, vsekakor premalo zavedamo. Predvsem tedaj, ko bi morali spoštovati velike ljudi naše… »

Nove spodbude Eko sklada za naložbe v stavbah in električna vozila

Domžalec 12.10.2017
V petek, 13. 10. 2017, bo Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, v Uradnem listu RS in na spletni strani www.ekosklad.si objavil nove pozive s spodbudami za naložbe v stavbah in vozila. Med novostmi za občane so znatno višja nepovratna sredstva za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem