Arhiv novic 15.10.2017

Na Dnevu odprtih vrat Skupine Helios so si obiskovalci ogledali okolje, v katerem nastajajo Heliosovi pametni premazi

Domžalec 15.10.2017
V soboto, 14. oktobra 2017, je imela Skupina Helios na treh lokacijah v Sloveniji Dan odprtih vrat, na katerega so povabili širšo javnost, da so si lahko pobližje ogledali, kako potekajo proizvodni procesi nastajanja Heliosovih proizvodov. Z njihovimi… »

Helios Sunsi državno prvenstvo odprli s tesnim porazom v Šentjurju

Domžalec 15.10.2017
Potem, ko je bila končno prekinjena stavka košarkarskih sodnikov, se se končno začela tudi vsa državna košarkarska prvenstva. Domžalski podmladek je sezono odprl s samimi zmagami, žal pa jim v Ligi Nova KBM niso sledili še člani, ki so za uvod v… »

Domžalski nogometaši Ankaran odpravili z visokih 6:0

Domžalec 15.10.2017
Simon Rožman: "Prikazali predstavo, ki smo si jo želeli" Domžalski nogometaši so se po dvotedenskem reprezentančnem premoru na izjemen način vrnili v ligaški ritem. V Športnem parku Domžale so v sklopu 12. kola Prve lige Telekom Slovenije gostili… »

Pod Trojanami v prometni nesreči motorista in osebnega vozila dve osebi utrpeli hujše poškodbe

Domžalec 15.10.2017
Včeraj nekaj pred 19. uro zvečer sta pod Trojanami, v križišču regionalne ceste Ljubljana-Celje in priključkom za avtocesto ter cesto v Izlake, trčila motorist in osebno vozilo. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, PGE Celje… »

Prava paša za oči: V Preserjah tudi letos razstavili številne zanimive kreacije iz buč

Domžalec 15.10.2017
Nekateri ljudje prisegajo na bučno juho, bučne zavitke ali celo na bučni golaž. Se pravi, da buče, ki jih pridelajo na svojih vrtovih ali pa jih kupijo, končajo v njihovih želodcih. Spet drugi pa vidijo v bučah priložnost za ustvarjanje… »

Občina Lukovica Dobrodošli v Domžalah

Domžalec 15.10.2017
Občina Domžale ob sobotah na večnamenski ploščadi pri tržnem prostoru v centru Domžal pripravlja dogodke, ki so jih poimenovali "Dobrodošli v Domžalah", na katere vabijo občine, pokrajine, regije, turistična interesna združenja, da se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem