Arhiv novic 18.10.2017

Dr. Noah Charney: Marketinške strategije v Sloveniji

Domžalec 18.10.2017
Dr. Noah Charney: Marketinške strategije v Sloveniji – Kako postati in ostati prepoznaven ter uspešen. V ciklu Slovenologija dr. Noaha Charneya je v Knjižnici Domžale v torek, 17. 10. 2017 potekal zanimiv pogovor na temo marketinga v Sloveniji in po… »

V Domžalah avto zbil kolesarko, na trzinski obvoznici trčili osebni vozili

Domžalec 18.10.2017
Poklicni gasilci CZR Domžale, reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP Domžale so morali danes zvečer posredovati kar dvakrat. Nekaj po 18. uri so posredovali na Ljubljanski cesti v Domžalah, kjer sta trčila osebno vozilo in kolesarka, ki je v… »

Orglice bodo igrale na domžalskem plac

Domžalec 18.10.2017
Po uspešnem spomladanskem srečanju citrarjev v Domžalah se to soboto, 21. oktobra, obeta še en glasbeni dogodek, tokrat s slovenskimi orgličarji. Večnamensko ploščad pri domžalski tržnici bodo namreč zasedli najbolj znani in priljubljeni… »

Šola? Ni panike! – predavanje za starše

Domžalec 18.10.2017
Center za mlade Domžale pripravlja predavanje za starše Šola? Ni panike! Namenjeno je vsem staršem, katerih otroci se soočajo s težavami pri šolanju, sami pa ne vedo, kako jim pomagati. Na predavanju boste spoznali, kako pomagati otroku pri… »

Domžalčani suvereni v prvi tekmi Pokala Spar

Domžalec 18.10.2017
Helios Sunsi so odigrali svojo prvo tekmo Pokala Spar v letošnji sezoni. V Cerknici so, v prvi tekmi 2. kroga, brez težav slavili s 109:77, do izdatnejše vloge pa je tokrat prišla mlajša polovica ekipe. Tekmo so s strani Domžalčanov odprli… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem