Arhiv novic 25.10.2017

Prvo srečanje slovenskih orgličarjev v Domžalah na plac

Domžalec 25.10.2017
Večnamenska ploščad ob domžalski tržnici je zadnja leta postala prizorišče najrazličnejših prireditev, kjer se pod geslom Dobrodošli v Domžalah s kulinarično, turistično in kulturno ponudbo predstavljajo različni kraji, pokrajine in… »

Ubrano v en skok ali solidarnost ne pozna meja

Domžalec 25.10.2017
V teh dneh so združili moči najmlajši člani Smučarsko skakalnega kluba Sam Ihan in nekaj zelo poznanih ikon tega zimskega športa. Jernej Damjan, Tilen Bartol in Eva Logar, skakalci in člani kluba z mnogo izkušnjami, so namenili svoj čas, da so… »

Živalske pravljice: Kužki v službi

Domžalec 25.10.2017
Poučna pravljična ustvarjalnica za vse ustvarjalne in radožive otroke, starejše od štirih let, je v četrtem delu, ki so ga organizirali meseca oktobra v Knjižnici Domžale, čakalo prijetno presenečenje. Na poučno pravljično ustvarjalnico z… »

V Dobu izvedli delavnico temeljnih postopkov oživljanja in uporabe avtomatskega zunanjega defibrilatorja

Domžalec 25.10.2017
V torek, 24. oktobra 2017, je v organizaciji Krajevne organizacije rdečega križa Dob, v Krajevni skupnosti Dobo potekala delavnica temeljnih postopkov oživljanja in uporabe avtomatskega zunanjega defibrilatorja. Delavnice se je udeležilo 35 krajanov… »

Uprava Vrtca Domžale v novih prostorih na Ljubljanski 70 v Domžalah

Domžalec 25.10.2017
Potem, ko je konec lanskega šolskega leta svoja vrata zaprla enota Savska Vrtca Domžale, kjer je zadnje leto deloval samo še en oddelek, v prostorih pa se je nahajala tudi Uprava Vrtca Domžale, se je v začetku meseca oktobra uprava tega vrtca… »

Rekonstrukcija mostu čez Mlinščico na Podrečju

Domžalec 25.10.2017
Občina Domžale načrtuje rekonstrukcijo mostu čez Mlinščico na Podrečju. Izvedla se bo rušitev starega mostu in nadomestna gradnja novega mostu. Dela, ki jih bo izvajalo podjetje MAP-TRADE d.o.o., bodo obsegala zamenjavo mostne konstrukcije v… »

Zaradi nesrečnih okoliščin trimesečna punčka ostala zaklenjena v avtu. Punčko rešili poklicni gasilci CZR Domžale

Domžalec 25.10.2017
Poklicni gasilci CZR Domžale so danes nekaj po 10. uri dopoldan posredovali na parkirišču trgovskega centra Arkadia na Viru pri Domžalah, kjer se po nesrečnih okoliščinah zaklenil osebni avtomobil, v njem pa je ostala ujeta tri mesece stara… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem