Arhiv novic 26.10.2017

Kralj slovenske zabavne glasbe ponovno v Domžalah

Domžalec 26.10.2017
Werner in najboljše klape Slovenije Werner je eden najbolj priljubljenih glasbenikov zabavne glasbe pri nas in glasbenik, ki so mu ljudje nadeli naziv “Kralj slovenske zabavne glasbe”. V svoji 27-letni karieri je nanizal številne uspešnice in izdal… »

Obiščite Karierni sejem MojeDelo.com in poiščite novo zaposlitev!

Domžalec 26.10.2017
Približuje se 15. Karierni sejem MojeDelo.com, dogodek, kjer boste v enem dnevu lahko opravili več intervjujev, kot bi jih sicer v celem letu! Letos bo nove sodelavce iskalo več kot 65 podjetij. Karierni dan vam bo ponudil tudi pesto ponudbo kariernih… »

Štartaj Domžale – Od strasti, poslovne ideje do zmage: Nika Pengal – »Gospodična Medična«

Domžalec 26.10.2017
Generatorjevi podjetniški večeri Pridna kot čebelica – tako lahko opišemo mlado čebelarko Niko Pengal. Domžalčanka se je s čebelarstvom seznanila pred šestimi leti in od takrat usvojila neizmerno veliko znanja. Nadgrajuje ga z novimi… »

Zimski urnik odvoza biološko razgradljivih odpadkov in obratovanja zbirnega centra v Dobu

Domžalec 26.10.2017
Vse uporabnike obveščamo, da v novembru pričenjamo z zimskim urnikom odvoza biološko razgradljivih odpadkov. Biološki odpadki se v zimskem času odvažajo na 14 dni. Datum začetka zimskega urnika odvoza biološko razgradljivih odpadkov je odvisen od… »

Izšla je oktobrska številka Glasila Slamnik, ki ga najdete tudi na našem portalu

Domžalec 26.10.2017
Izšla je oktobrska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale. Od začetka letošnjega leta Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu, na katerem smo na prvi strani portala čisto na… »

Domžale in slamnikarska industrijska dediščina: Sodobni (v)pogledi

Domžalec 26.10.2017
V Slamnikarskem muzeju v Domžalah je v sredo, 25. oktobra 2017, potekal simpozij, ki so ga poimenovali »Domžale in slamnikarska industrijska dediščina: Sodobni (v)pogledi«, na katerem so sodelovali številni ustvarjalci, ki se ukvarjajo z zgodovino… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem