Arhiv novic 27.10.2017

V Češminovem parku je svoja vrata odprla Kavarna Češmin

Domžalec 27.10.2017
Osrednji Češminov park sredi Domžal je od današnjega dne bogatejši za novo pridobitev, saj je svoja vrata odprla Kavarna Češmin. To pomeni, da bo od sedaj naprej tam vsak dan možno spiti kavico ali kakšen drug napitek ter se posladkati s kakšno… »

V ringu že 14 let: Klub borilnih veščin Domžale

Domžalec 27.10.2017
Klub borilnih veščin Domžale je bil ustanovljen leta 2003 v Domžalah, nato pa smo z letom 2010 postali tudi član Boksarske zveze Slovenije, ter s tem pridobili ustrezna kvalificirana znanja boksa. Pri nas je možno treniranje boksa in sicer… »

Še pomnite, Domžalci? Pletemo spomine z Matjažem Brojanom

Domžalec 27.10.2017
Domžale so bile v prvi polovici 20. stoletja še vas, v kateri pa se je kljub relativni majhnosti in nepomembnosti dogajalo veliko omembe in spominjanja vrednega. Sploh nekatere stare domžalske družine so povezane s številnimi zanimivimi zgodbami, ki… »

Svetloba – razstava članov fotografskega krožka Centra za mlade Domžale

Domžalec 27.10.2017
V četrtek, 26. oktobra 2017, so svoje fotografije na ogled postavili člani fotografske skupine Centra za mlade Domžale. Letošnje osnovno vodilo za razstavo fotografij je bila svetloba, kot osnovni predpogoj za nastanek fotografij. Svetloba kot antipod… »

Nanine karikature: Marjan Šarec

Domžalec 27.10.2017
Čas je za novo portretno karikaturo v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriškega pevca in skladatelja Barrya Whitea, znanega po svojem značilnem bas baritonskem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem