Arhiv novic 05.11.2017

MoPZ upokojencev Janez Cerar Domžale zapel na Ljubljanski vinski poti

Domžalec 05.11.2017
Na prireditvi Ljubljanska vinska pot, ki zaznamuje ljudsko tradicijo Martinovanja, ko se mošt spremeni v vino, so v soboto, 4. novembra 2017, na stojnicah pred gostinskimi lokali v starem mestnem jedru predstavljali mlada vina in tradicionalne slovenske… »

»V prometni nesreči na Studencu gasilci CZR Domžale in PGD Studenec s tehničnim posegom rešili več poškodovanih«

Domžalec 05.11.2017
"Zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj ob 15. uri pred novim gasilskim domom na Studencu, so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale ter gasilci PGD Studenec, ki so s tehničnim posegom rešili sedem poškodovanih. Nesreča se je zgodil, ko… »

TAK Domžale v finalu!

Domžalec 05.11.2017
TAK Domžale je v predzadnjem kolu ekipnega državnega prvenstva v olimpijskem dviganju uteži gostil KDU Jeklo. Domači so se zelo izkazali in zmagali z rezultatom 1345 točk proti 858 točk. S tem se je TAK Domžale uvrstil na finalni turnir, ki se ga… »

Radomlje so po novem veliko bolj sladke. O tem se lahko prepričate Pri Zlati Kaplji!

Domžalec 05.11.2017
Radomlje so po novem bogatejše za sladko ponudbo in sicer za sladice, ki si jih lahko privoščite v vsakodnevni stalni ponudbi Restavracije in picerije Pri Zlati Kaplji. Novica je zagotovo razveselila vse sladokusce in ljubitelje sladkega razvajanja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem