Arhiv novic 10.11.2017

Obvestilo o delni zapori ceste Zaboršt – Ihan – Dol pri Ljubljani

Domžalec 10.11.2017
Iz Občine Domžale občanke in občane obveščajo o delni zapori ceste Zaboršt – Ihan – Dol pri Ljubljani, zaradi sanacije lokalne ceste. Zapora se predvideva od 10. novembra do 18. decembra 2017. Obvozi bodo urejeni in označeni. Na Občini… »

November – mesec preventive v Domžalah

Domžalec 10.11.2017
Novembra obeležujemo mesec preprečevanja zasvojenosti. Center za mlade Domžale je kot lokalni koordinator akcijske skupine za boj proti zasvojenosti (LAS) zbral preventivne dejavnosti, ki jih v tem mesecu organizirajo vrtci, šole in druge… »

Pri OŠ Roje se je našel ključ. Ga kdo pogreša?

Domžalec 10.11.2017
Pri Osnovni šoli Roje se je našel ključ. Najditelji predvidevajo, da ga je najverjetneje izgubil kateri od učencev Osnovne šole Rodica, ki hodijo tam mimo. Ključ se nahaja v tajništvu OŠ Roje in čaka lastnika! Avtor: M.U.… »

Turistično kulturno društvo Rova praznovalo jubilejno 20. obletnico delovanja

Domžalec 10.11.2017
Turistično kulturno društvo Rova je bilo ustanovljeno 4. novembra 1997 v Žičah in sicer na pobudo Jelke Šarc in trinajstih zagnanih krajanov. Ustanovni člani društva so bili: Ani Globočnik, Marinka Potočnik, Cirila Prelovšek, Martina Prelovšek… »

Nanine karikature: Samuel L. Jackson

Domžalec 10.11.2017
Čas je za novo portretno karikaturo v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo Mira Štebeta, novinarja in alpinista, tokrat pa objavljamo karikaturo znanega… »

Dan, ki bo zapisan z zlatimi črkami: Odprli Akademijo Nogometnega kluba Domžale

Domžalec 10.11.2017
Včerajšnji dan se bo v zgodovino Nogometnega kluba Domžale zapisal z zlatimi črkami. Ravno ob rojstnem dnevu, na včerajšnji deveti november je klub praznoval 97 let, so na Krakovski cesti 18 v Domžalah odprli Akademijo Nogometnega kluba Domžale… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem