Arhiv novic 14.11.2017

Zdrav duh v zdravem telesu z Društvom Šola zdravja

Domžalec 14.11.2017
Gibanje je pomemben del našega življenja, če je to v dobri družbi, še toliko bolje. Eno največjih združenj za rekreacijo v Sloveniji je zagotovo Šola zdravja. Skupine so nadvse aktivne tudi v Domžalah, kjer se redno srečujejo, gibajo in uživajo… »

Poraz kadetinj ŽNK Radomlje proti Pomurju

Domžalec 14.11.2017
V derbiju devetega kroga lige deklet do 17 let sta se v radomeljskem Športnem parku srečali vodilni ekipi lige Radomlje in Teleing GMT Beltinci. Pred tekmo sta bili obe ekipi pri stoodstotnem izkupičku točk, v Radomljah pa so po tekmi slavile Pomurke… »

Medgeneracijski center Bistrica Domžale, hiša prijaznih ljudi, praznuje pet let

Domžalec 14.11.2017
V torek, 13. novembra 2017, je minilo natanko pet let, ko so Medgeneracijski center Bistrica v Domžalah naselili prvi stanovalci, kjer jim na jesen življenja nudijo institucionalno varstvo ter varovanja stanovanja. Poleg vrhunske oskrbe, prijaznega… »

Bohem: Brez Ljubljane ne gre, pa če nam je to všeč ali ne

Domžalec 14.11.2017
»Vsi so znani v Ljubljani,« v slovenski energični rock skupini Bohem prepevajo v svoji najnovejši skladbi, za katero so posneli tudi precej pomenljiv in ekspliciten videospot. »Seveda je Ljubljana pomembno mesto. Kot naša prestolnica in kot mesto… »

V Ženski Ekstra Ligi članice Jasmin Sport Ledita po štirih kolih ostajajo neporažene

Domžalec 14.11.2017
November je čas za MOVEMBER, mesec boja proti raku na prostati in testisov. Večina moških si novembra tako pušča brke in s tem osveščajo na to hudo bolezen. Tekme 4. kroga mednarodne razvojne ŽENSKE EXTRA LIGE tako posvečamo našim močnejšim… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem