Arhiv novic 15.11.2017

Skok v martinovanje Šole zdravja Domžale

Domžalec 15.11.2017
Martinovo, dan ko se mošt spremeni v čisto vino je za nami. S tem praznikom, ki naj bi segal že v čas pred našim štetjem, saj so se naši poganski predniki ob jesenskih praznovanjih zahvaljevali bogovom za dobro letino in jih hkrati prosili za… »

Slovenologija – Slovenci in kulinarika: Janez Bratovž

Domžalec 15.11.2017
Rdeča nit novembrskega srečanja Slovenologija, ki jo je vodil dr. Noah Charney je bila kulinarika. Kuharski mojster svetovnega kova, Janez Bratovž, nas je popeljal v svet skrbno izbranih kombinacij sestavin in različnih okusov, z uporabnimi namigi in… »

Zaživel je nov spletni portal Visit Domžale

Domžalec 15.11.2017
Maja 2017 je vrata odprl Turistično informacijski center Domžale (TIC Domžale), ki deluje pod okriljem Občine Domžale. Ena izmed prioritetnih nalog je bila vsekakor izdelava spletnega portala, ki bi postal središče dogajanja v Domžalah. Z… »

Kje je za vas najbližji avtomatski zunanji defibrilator?

Domžalec 15.11.2017
V zadnjem času smo lahko v medijih veliko slišali o temeljnih postopkih oživljanja (TPO) in uporabi avtomatskega defibrilatorja (AED) ter prizadevanjih, da bi na tem področju storili čim več. Pohvalno je, da o TPO in AED že dalj časa veliko… »

Na avtocesti pri Blagovici zagorelo osebno vozilo. Voznica in sopotnica sta se pravočasno rešili

Domžalec 15.11.2017
Danes nekaj po 14.30 uri je na avtocesti na viaduktu Petelinjek pri Blagovici prišlo do požara osebnega vozila. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in PGE Celje, ki so požar na vozilu pogasili in preprečili nadaljnje gorenje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem