Arhiv novic 16.11.2017

Alzheimer caffe: O demenci

Domžalec 16.11.2017
Tokratno predavanje v okviru srečanj Alzheimer caffe, ki je potekalo v sredo, 15. novembra v prostorih Kavarnice Vej`ca v Domu upokojencev Domžale in je bilo namenjeno sorodnikom ter prijateljem oseb obolelih za demenco, je pripravila psihiatrinja doc… »

Predstavitev knjige o delu Tomaža Habeta »Srce v glasbi, glasba v srcu«

Domžalec 16.11.2017
Izjemni domžalski glasbeni ustvarjalec in poustvarjalec, violinist in dirigent, avtor učbenikov, glasbeni pedagog številnih uspešnih glasbenikov, mentor in glasbeni sopotnik ter vsestranski ustvarjalec, ki je od rojstva predan glasbi, prof. Tomaž… »

V Galeriji Domžale na ogled razstava Draga Leskovarja in Stanislava Makuca: Pot v Berlin

Domžalec 16.11.2017
Umetniški dvojec Drago Leskovar in Stanislav Makuc je zanimiv, svež in zelo premišljen umetniški kolektiv, ki je v Galeriji Domžale poleg slik in postavitev, umestil še performans, katerega so se obiskovalci galerije še posebej razveselili. V… »

V Slamnikarskem muzeju Domžale na ogled postavili zasebne zbirke ljubiteljskih zbirateljev

Domžalec 16.11.2017
Na pobudo zbirateljev in Društva Rudolf Maister Domžale so v Slamnikarskem muzeju v sredo, 15. novembra 2017, odprli razstavo, na kateri so razstavljeni predmeti iz zbirk ljubiteljskih zbirateljev. Zbiratelji so v Slamnikarskem muzeju Domžale… »

V Domžalah o priložnostih za poslovanje v Avstriji

Domžalec 16.11.2017
Na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale (OOZ Domžale) je danes ob podpori banke SKB potekal podjetniški zajtrk o poslovanju v Avstriji. Podjetjem, ki že poslujejo v Avstriji ali se šele zanimajo za poslovanje na tem tujem trgu, so bile… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem