Arhiv novic 26.11.2017

Gaja Šalamun in Gaja Hribar iz Kluba borilnih veščin Domžale na mednarodnem turnirju v Zagorju do odličij

Domžalec 26.11.2017
V Zagorju ob Savi se je v soboto, 25. novembra 2017, odvijal 34. tradicionalni turnir Slovenia Open, ki je potekal organizaciji Kickboxing zveze Slovenije in domačega Kluba borilnih veščin Pon do Kwan Zagorje ob Savi. Tekmovalci so se na turnirju… »

V SSK Sam Ihan ponosno dvignili zastave, saj je njihov skakalec Jernej Damjan zmagal na tekmi Svetovnega pokala

Domžalec 26.11.2017
V lokalnem smučarsko skakalnem klubu Sam Ihan ponosno dvigajo zastave, saj se dobri rezultati vrstijo en za drugim. Prejšnji teden je Tilen Bartol osvojil prve točke, danes pa je Jernej Damjan zmagal na izredno nepredvidljivi tekmi Svetovnega pokala v… »

Domžalski nogometaši na gostovanju v Kranju prišli do zasluženih treh točk

Domžalec 26.11.2017
PLTS, 17. kolo: Triglav – Domžale 0:1 Tretja zaporedna zmaga, tudi tokrat z rezultatom 1:0. Domžalski nogometaši so na gostovanju v Kranju prišli do zasluženih treh točk, ki so jih dosegli ob popolni premoči. Z izkupičkom na uvodni tekmi 17… »

Na Pšati ponoči gorelo osebno vozilo

Domžalec 26.11.2017
Včerajšnji sobotni dan si bomo na domžalskem koncu zapomnili predvsem po tem, da so se ognjeni zublji spravili na kar tri vozila. Zjutraj in dopoldne sta bila na štajerski avtocesti v objemu ognjenih plamenov vlačilec in osebno vozilo, nekaj pred… »

Z odlično tretjo četrtino Helios Sunsi do zmage nad češko Sluneto

Domžalec 26.11.2017
Po visoki zmagi v Gradcu med tednom, so želeli Helios Sunsi nadaljevati z dobrimi rezultati v pokalu Helios Alpe Adria tudi pred domačimi navijači. Potem ko po prvem polčasu ni kazalo najbolje, so Domžalčani vseeno prišli do preobrata in Sluneto… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem