Arhiv novic 29.11.2017

V umetniški enoti INCE ZU, v Mostah pri Komendi postavili na ogled izdelke z dušo

Domžalec 29.11.2017
Varstveno delovni center INCE Mengeš je regijski center, ki izvaja storitve vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji za odrasle osebe z zmerno in težjo motnjo v duševnem razvoju. K njim so vključeni uporabniki iz širokega področja šestih… »

Starejši učenci OŠ Domžale postali občinski prvaki v košarki

Domžalec 29.11.2017
Zaključeno je občinsko košarkarsko tekmovanje starejših učencev, v katerem je letos sodelovalo devet domžalskih in okoliških osnovnih šol. Do naslova so po razburljivem finalu in zmago nad OŠ Venclja Perka prišli učenci OŠ Domžale. Domžalska… »

Dijaki Srednje šole Domžale o letnih časih v slovenski poeziji

Domžalec 29.11.2017
Krogotok letnih časov s svojo globoko simboliko spodbuja mnoge pesnike, da v večnem izmenjavanju življenja in smrti osvetljujejo različne bivanjske položaje. V recitiranju poezije različnih pesnikov, se je v torek, 28. novembra 2017, v Knjižnici… »

Tradicionalni slovenski zajtrk je na OŠ Roje postal že kar praznik

Domžalec 29.11.2017
Tretji petek v novembru je v naši lepi in z naravnimi lepotami bogati deželi dan za projekt Tradicionalni slovenski zajtrk. Na naši šoli je ta dan postal že kar praznik. Vsako leto določimo rdečo nit na temo slovenske tradicije. Včasih… »

Poslikava ali potisk vrečk

Domžalec 29.11.2017
Plastične vrečke onesnažujejo okolje, poleg tega pa jih, vsaj večina tudi ni privlačnih na pogled. Bi raje zasijali s povsem novo bombažno vrečko, ki bi bila poleg tega še unikatno poslikana? Pridružite se nam na medgeneracijski delavnici… »

Na prižigu luči v Domžalah tudi Fotoprikolica, za vse vaše trenutke, ki jih želite ujeti

Domžalec 29.11.2017
V petek, 1. decembra 2017, točno ob 17. uri se bo s prižigom luči na novoletnem drevesu v Domžalah pričel Čarobni december, ki bo tekom celotnega meseca decembra postregel s številnimi prireditvami in dogodki za vse generacije. Po prižigu luči… »

Imate že pripravljene drsalke? Priljubljeno domžalsko drsališče odpira svoja vrata!

Domžalec 29.11.2017
Zima že trka na naša vrata, na kar nas že opozarjajo nizke temperature in tudi snežinke, ki se danes mešajo med dežjem. Ali nas bo zima letos obdarila s snegom še ne vemo. Glede na zadnja leta, je sneg v naših koncih bolj redkost, če pa že pade… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem