Arhiv novic 01.12.2017

V ŽIVO od 16.45: Prižig luči na novoletnem drevesu v Domžalah

Domžalec 01.12.2017
Zakorakali smo v veseli december, ki bo tako kot vsako leto v Domžalah postregel s številnimi prireditvami in dogodki v sklopu Čarobnega decembra. Začne se že danes točno ob 17. uri s prižigom luči na novoletnem drevesu, nato pa na tržnem… »

Študentje obramboslovja na FDV obiskali Domžale, kjer so se seznanili s sistemom zaščite in reševanja v občini

Domžalec 01.12.2017
Danes so študentje obramboslovja na Fakulteti za družbene vede, Univerze v Ljubljani, v okviru predmeta Strokovna praksa obiskali Domžale in se pobližje seznanili s sistemom zaščite in reševanja v občini Domžale. V okviru obiska so se mudili v… »

Začela se je sezona drsanja na Drsališču Domžale, kjer boste lahko tudi letos drsali in nadrsali brezplačno

Domžalec 01.12.2017
Če še niste poiskali svojih drsalk, vas bo mogoče ta prispevek spodbudil, da malo pobrskate po svojih omarah in jih poiščete. Priljubljeno domžalsko drsališče je včeraj v četrtek, 30. novembra 2017, odprlo svoja vrata. To pa pomeni, da se je… »

Nanine karikature: Bruce Lee

Domžalec 01.12.2017
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar vsak teden poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenske igralke in političarke Violete Tomič, danes pa… »

Skok v čarobni december v vrtcu Urša, enoti Mavrica

Domžalec 01.12.2017
Skozi okno nam je mesec november kazal naravo, ki nas je v vsakdan pospremila s sončnimi žarki in tako čarala čarobnost pisanih barv. A tudi njen čas se poslavlja in v vas prihaja tiho, skorajda neopazno zimski čas. Prve snežinke so prekrile tudi… »

Dramska skupina Doma upokojencev Domžale na kavi za dve

Domžalec 01.12.2017
Veseli decembrski dnevi so se začeli. Veliko pevskih, dramskih in likovnih skupin bo imela v tem veselem mesecu svoje zaključne koncerte, razstave in igre. S tem bodo obiskovalcem pokazali, kaj so vse postorili čez leto in česa vse so kot amaterji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem