Arhiv novic 05.12.2017

Za Radomljankami uspešna jesen

Domžalec 05.12.2017
Decembra nogometne zelenice počivajo, saj je za igralke v vseh tekmovanjih jesenski del prvenstva že zaključen. Naslov jesenskih prvakinj so si prislužile članice in ekipi DU15 ter DU13, kadetinje pa so na drugem mestu lestvice, kjer dihajo za… »

Dr. Katarina Habe na Srečanju z ustvarjalci o čarobnih učinkih glasbe

Domžalec 05.12.2017
V sklopu dogodkov »Srečanja z ustvarjalci«, ki vsak mesec potekajo v Knjižnici Domžale, je v ponedeljek, 4. decembra 2017, voditeljica srečanj Cveta Zalokar gostila Domžalčanko Katarino Habe, doktorico psihologije in docentko psihologije na… »

Miklavž v Prodajnem centru Breza že razveselil pridne otroke

Domžalec 05.12.2017
V teh dneh je najbolj zaposlen Miklavž, prvi izmed dobrih treh mož, ki nas vsako leto obiščejo v decembru. Kljub obilici dela, je Miklavž tudi letos našel čas in obiskal Prodajni center Breza v Domžalah, kjer se je srečal z otroci in njihovimi… »

Anže Kosmač zmagal na Novoletnem turnirju, Petra Pavlič srebrna!

Domžalec 05.12.2017
V nedeljo, 3. decembra 2017, je Klub Level up v Mariboru organiziral Novoletni turnir v olimpijskem dviganju uteži. Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci in tekmovalka iz Težkoatletskega kluba Domžale. Anže Kosmač je zmagal v moški konkurenci… »

»Stol« smo preselili v občinsko zgradbo

Domžalec 05.12.2017
Enega večjih projektov Likovnega društva Mengeš likovna razstava »Stol«, so člani društva danes, 5. decembra 2017, postavili na ogled v zgradbi Občine Mengeš. Različne likovne rešitve tega vsakdanjega predmeta, ki ga človek skoraj ne zazna… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem