Arhiv novic 12.12.2017

Decembra čebele dokončno izoblikujejo zimsko gručo, v tem času pa v panju ni več zalege

Domžalec 12.12.2017
S čebelarskimi nasveti in opravili čebelarja Viktorja Svetlina iz Vira pri Domžalah smo prišli do konca koledarskega leta. Leto je hitro minilo in že smo zakorakali v december, ki je edini mesec v letu, za katerega lahko povemo, da je čebelje gnezdo… »

Lednoplezalno srebro za Majo Šuštar v Bratislavi, Jaka Hrast peti

Domžalec 12.12.2017
V soboto, 9. decembra, teden dni po spektakularnem lednoplezalnem dogodku v Domžalah, je bila v Bratislavi druga tekma evropskega pokala 2017 v lednem plezanju. Na Slovaškem je nastopila okrnjena slovenska ekipa – Maja Šuštar in Jaka Hrast (oba AO… »

Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba

Domžalec 12.12.2017
Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba je dokumentarni film o gledališki predstavi Boris, Milena, Radko in o štirih zelo znanih osebah, ki so jo ustvarile: o pisatelju in režiserju Dušanu Jovanoviću, igralki Mileni Zupančič in igralcih Radku… »

Marika Prošek, ŽNK Radomlje: Vztrajnost in srčnost se dekletom obrestujeta

Domžalec 12.12.2017
Dekleta ekipe DU13 ŽNK Radomlje so na zimski odmor odšle z odlično popotnico: Prvo mesto, brez oddane točke in brez prejetega gola. Trenerka Marika Prošek je na svoje igralke ponosna, med zimskim premorom pa dekleta ne bodo počivala. Mlade… »

Skupina Drevored 88 lip Šola zdravja obeležila 9. obletnico delovanja

Domžalec 12.12.2017
V letu 2008 je v Drevoredu 88 lip v Domžalah, začela telovadit prva skupina Društva Šola zdravja v Domžalah. Prvo zimo je vztrajalo med 10 in 15 oseb, danes pa ta skupina šteje že kar 72 članov. Letos ta skupina obeležuje že 9. leto delovanja… »

Moj otrok je zdrav otrok – gibanje je ena najpomembnejših točk otrokovega življenja

Domžalec 12.12.2017
V organizaciji Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in Knjižnice Domžale je v ponedeljek, 11. decembra 2017, v okviru projekta "Dan za zdravje, šport in rekreacijo", ki spodbuja h gibanju vse generacije, potekalo predavanje z naslovom "Moj otrok je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem