Arhiv novic 20.12.2017

Premisli. Alkohol ubija! Kako v veselem decembru domov varno in brez morebitnih posledic?

Domžalec 20.12.2017
Pred božično-novoletnimi prazniki želijo v Policiji ponovno opozoriti na tragične posledice vožnje pod vplivom alkohola. Da bi bile slovenske ceste varne za vse prometne udeležence, policisti med 11. in 24. decembrom 2017 po vsej Sloveniji… »

V prometni nesreči na Češminovi ulici v Domžalah jo je najslabše odnesel drog javne razsvetljave

Domžalec 20.12.2017
Danes okrog 16. ure je na Češminovi ulici v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Pri tem je eno izmed vozil priletelo v drog javne razsvetljave, ki se je podrl in padel na osebno vozilo. V nesreči, kot… »

Na oder Kulturnega doma Radomlje prihaja čarobni muzikal Pepelka – zgodba, ki vas bo očarala

Domžalec 20.12.2017
Po uspehu uprizoritve muzikalov »Moje pesmi, moje sanje« in »Annie« se je taista kreativna ekipa ponovno zbrala, da v svojem značilnem slogu na odrske deske pripelje brezčasno zgodbo o preobrazbi preprostega dekleta v prineso. Ekipa pripravlja… »

Helios Sunsi v četrtfinalu pokalnega tekmovanja

Domžalec 20.12.2017
Helios Sunsi so v povratni tekmi 5. kroga Pokala Spar ugnali kranjski ECE Triglav s 85:63 in se tako uvrstili v četrtfinale pokalnega tekmovanja. Trener Jovan Beader je ogromno minut namenil mladim košarkarjem, ki pa so tokrat svojo priložnost bolj kot… »

Knjigoveštvo skozi čas

Domžalec 20.12.2017
V Knjižnici Domžale je od ponedeljka, 18. decembra 2017 naprej na ogled razstava Knjigoveštvo skozi čas. Razstava prikazuje različne sklope knjigoveškega dela – od materialov, ki se uporabljajo pri vezavi in popravilu knjig do orodja in raznih… »

Na razstavi »Podoba Ljubljane« svoji deli predstavljata tudi dve članici Likovnega društva Mengeš

Domžalec 20.12.2017
»Nov pogled na staro« Irene Gorenc in »Alegorija moči« Bince Lomšek Zveza kulturnih društev Ljubljana, JSKD OI Ljubljana in Društvo likovnikov Ljubljana so v torek 19. decembra 2017, v zgodovinskem atriju Mestne hiše Ljubljana odprli razstavo 37… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem