Arhiv novic 22.12.2017

V MGC Bistrica Domžale so se družili na tradicionalni prednovoletni prireditvi

Domžalec 22.12.2017
Zakorakali smo že globoko v veseli december, na kar nas opozarjajo okrašene ulice, trgovine, poslovni prostori, stanovanja, dvorišča stanovanjskih hiš … V veselem decembru se zvrstijo tudi mnoge prednovoletne zabave, kjer se zbrani v skupnem… »

Diamanti v Krtini

Domžalec 22.12.2017
Ko poletni žarki počasi izgubljajo moč, v vas Krtina počasi, nevede, prihaja jesen. Takrat vrtec Urša, enota Mavrica, spet počasi dobiva svojo podobo. Otroci se vračajo iz poletnih počitnic in tako polnijo zgradbo s svojim smehom, dobro voljo… »

Nanine karikature: Miša Molk

Domžalec 22.12.2017
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo nekdanjega finančnega ministra Dušana Mramora, znanega tudi po… »

Novo ime pri Helios Suns je Božo Đumić

Domžalec 22.12.2017
Domžalčani so se danes okrepili pod obročema in v svoje vrste pripeljali 25-letnega srbskega košarkarja Boža Đumića, ki je nazadnje nastopal za beograjski FMP. Domžalčani, ki so imeli v tej sezoni precej smole s poškodbami, bodo pod košema… »

Ina Malus razstavila fotografije mengeških utrinkov

Domžalec 22.12.2017
Ustanovna članica Likovnega društva Mengeš Ina Malus je te dni na stene Mestne kavarne Mesing bar razstavila sedem fotografij, ki prikazujejo mengeške detajle in vedute, ki so večini obiskovalcev kavarne zelo zanimivi. Ena najbolj delavnih članic… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem