Arhiv novic 26.12.2017

Domžalski komorni zbor je Domžalčanom tudi letos podaril prelepo božično darilo

Domžalec 26.12.2017
Domžalski komorni zbor je letos že tridesetič Domžalčanom podaril prelepo božično darilo in s tem polepšal prihod Gospodovega rojstva. V cerkvi Marije Vnebovzete v Domžalah so pevke in pevci izvedli vsakoletni božični koncert, ki vedno prinese… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Ukradla denarnici in bančni kartici ter z dvigi osušila bančna račun

Domžalec 26.12.2017
Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 18. 12. do 24. 12. 2017 18. 12. 2017 – VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V MENGŠU Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Mengšu. Ugotovljeno je bilo, da je… »

V sklopu domžalskega Čarobnega decembra tudi Novoletni koncert Simfoničnega orkestra Domžale – Kamnik

Domžalec 26.12.2017
Če želite prisluhniti lahkotnejšim melodijam iz sveta klasične glasbe ali priljubljenim božičnim melodijam v simfonični oziroma vokalno-instrumentalni preobleki, potem bo tradicionalni koncert Simfonikov Domžale – Kamnik kot nalašč za glasbeno… »

Božični večer s Pevsko skupino RŽ

Domžalec 26.12.2017
»RŽevci vam v mesecu obdarovanj želimo podariti tisto, kar nam je najljubše – lepo božično pesem,« se je glasilo vabilo pevske skupine RŽ iz Loke pri Mengšu, ki že enajst let s svojim petjem razveseljuje poslušalce v bližnji in daljni… »

Izšla je nova številka krajevnega glasila Ogledalo, ki si ga lahko ogledate tudi na našem portalu

Domžalec 26.12.2017
Tudi letos je Turistično društvo Radomlje s podporo Krajevne skupnosti Radomlje pripravilo in izdalo tradicionalno decembrsko številko krajevnega glasila Radomeljsko gledalo, ki so ga krajani Radomelj pred božičnimi prazniki prejeli v svoje poštne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem