Arhiv novic 28.12.2017

December je čas daril, a ne dovolite, da jih dobijo tatovi!

Domžalec 28.12.2017
Policija vsako leto med božično-novoletnimi prazniki obravnava večje število premoženjskih kaznivih dejanj, predvsem tatvin, vlomov, ropov in roparskih tatvin. Decembra storilci za izvrševanje kaznivih dejanj izkoriščajo različne okoliščine, na… »

Simfonični orkester Domžale-Kamnik s sopranistko Tajdo Jovanovič popestril praznično vzdušje v Domžalah

Domžalec 28.12.2017
Tudi letos je Simfonični orkester Domžale–Kamnik s tradicionalnim novoletnim koncertom v Športni dvorani Domžale, ki je bil že 47. po vrsti, popestril praznično vzdušje v Domžalah. Obiskovalci novoletnega koncerta simfonikov so v sredo, 27… »

V župnijski cerkvi sv. Mihaela v Mengšu so zazvenele božične pesmi

Domžalec 28.12.2017
V teh čarobnih božično-novoletnih dneh, ko nekateri hitijo še po zadnjih nakupih, se vrstijo številni božični koncerti godb, simfoničnih orkestrov in pevskih zborov. Nekateri izmed njih si za program repertoarja božičnih koncertov izberejo… »

IŠČE SE: V naselju Rača pri Dobu ukradli novo čelno traktorsko kosilnico

Domžalec 28.12.2017
Minulo noč je neznani storilec obiskal domačijo v naselju Rača pri Dobu (pod Sveto Trojico) iz strojne lope ukradel novo čelno kosilnico SIP S FLOW 300F. Po vsej verjetnosti je tatvino izvršil s pomočjo traktorja, na katerega je priklopil kosilnico… »

V soboto pričetek smučanja na Veliki planini!

Domžalec 28.12.2017
Zjutraj na smuči, zvečer na sani! V soboto, 30. decembra 2017, boste na Veliki planini lahko uživali v prvih smučarskih zavojih na belih strminah planine v letošnji zimski sezoni. »Smučati pričnemo ob 9. uri, vijugali bomo vse do 16. ure. Takrat… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem