Arhiv novic 29.12.2017

V Domžalah je padla tudi Petrol Olimpija

Domžalec 29.12.2017
Kdor si je vzel čas in četrtkov večer preživel v košarkarski družbi v Športni dvorani Domžale, je bil v prvi tekmi četrtfinala Pokala Spar priča pravi napadalni poslastici Helios Sunsev in Petrol Olimpije. Že dolgo v Domžalah s strani obeh… »

Razpis za zbiranje predlogov za najboljše športnice, športnike, športne delavce ter društva občine Domžale v letu 2017

Domžalec 29.12.2017
Tudi v začetku leta 2018 bomo podelili priznanja na področju športa. Priznanja športnikom in športnim delavcem, bomo letos izbirali po novih smernicah, ki smo jih pripravili skupaj s Strokovnim svetom Zavoda za šport in rekreacijo Domžale… »

Prednovoletno druženje v Prijaznem domu srčnih ljudi

Domžalec 29.12.2017
Zakorakali smo že globoko v veseli december. Na to nas ne opozarjajo samo okrašene ulice, trgovine, poslovni prostori, stanovanja in podobno. V veselem decembru se zvrstijo tudi mnoge prednovoletne zabave, kjer se zbrani v skupnem druženju poveselijo… »

Nanine karikature: Sophia Loren

Domžalec 29.12.2017
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenske novinarke, scenaristke, urednice in televizijske… »

Tudi letos bomo v Domžalah silvestrovali dvakrat

Domžalec 29.12.2017
December in z njim praznične prireditve se počasi bližajo h koncu. Tako kot ima vsak začetek svoj konec, se bodo tudi praznične prireditve, ki so se v Čarobnih Domžalah zvrstile tekom meseca decembra, zaključile in to kar z dvema silvestrovanjema… »

Izšla je decembrska številka Slamnika, ki ga najdete tudi na našem portalu

Domžalec 29.12.2017
Izšla je letošnja zadnja številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale. Od začetka letošnjega leta Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu, na katerem smo na prvi strani portala… »

Ženski pevski zbor Stane Habe DU Domžale v župnijski kapeli na Homcu prepeval božične pesmi

Domžalec 29.12.2017
Ženski pevski zbor Stane Habe Društva upokojencev Domžale, je v četrtek, 28. decembra 2017, v župnijski kapeli na Homcu s petjem božičnih pesmi popestril sveto mašo, ki jo je daroval homški župnik Alojz Hostnik. Lepo prepevanje božičnih pesmi… »

Na Grašičevi ulici v Nožicah ponoči zagorela skladovnica drv

Domžalec 29.12.2017
Danes nekaj pred 0.30 uro zjutraj je ob stanovanjski hiši na Grašičevi cesti v Nožicah zagorela skladovnica žaganih drv. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Homec, ki so požar hitro pogasili in preprečili… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem