Arhiv novic 05.01.2018

Rad fotografiraš? Bi si želel, da so tvoje fotografije še boljše?

Domžalec 05.01.2018
Foto delavnice v Centru za mlade Domžale Rad fotografiraš? Bi si želel, da so tvoje fotografije še boljše? Bi se predstavil na razstavi in sodeloval na foto natečajih? Vse to ti ponuja sodelovanje na foto delavnicah, ki v Centru za mlade Domžale… »

Brez organizatorjev igre ni šlo, v polfinale pokala napreduje Olimpija

Domžalec 05.01.2018
Helios Sunsi so prekinili serijo sedmih zaporednih zmag, potem ko so morali v povratni tekmi četrtfinala Pokala Spar v gosteh priznati premoč Petrol Olimpiji s 86:65. Končni rezultat si pove dejstvo, da je Olimpija zasluženo prišla do zmage, ne… »

Nanine karikature: Peter Prevc

Domžalec 05.01.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo italijanske igralke Sophie Loren. Karikaturni skok v novo leto bomo… »

Urad župana obiskali koledniki iz vrtca Dominik Savio

Domžalec 05.01.2018
Sveti trije kralji je krščanski praznik, ki se vsako leto 6. januarja praznuje v spomin prihoda treh kraljev. Po starem slovenskem običaju so Urad župana obiskali koledniki – otroci iz vrtca Dominik Savio in županu Toniju Dragarju ter podžupanji… »

Poklicni gasilci CZR Domžale v letu 2017 opravili 398 intervencij

Domžalec 05.01.2018
Predhod v novo leto je čas za pregled dela v preteklem letu in prav je, da ga delimo z vami. V letu 2017 smo poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale opravili 398 intervencij, ki so bile dokaj sorazmerno porazdeljene po mesecih. Od… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem