Arhiv novic 10.01.2018

Na Veliki planini nočno sankanje bo, smučišče je žal zaprto!

Domžalec 10.01.2018
Vremenske razmere Veliki planini tokrat niso bile naklonjene, saj je odjuga pobralo kar nekaj snega, zaradi česar morajo smučišče žal do novih snežnih padavin zapreti. Kljub vsemu pa so pripravili sankaško progo zato nočno sankanje bo! Od petka do… »

Domžalskega šampiona Marjana Bolharja v ring vabi legendarni Arnold Schwarzenegger

Domžalec 10.01.2018
Odličen domžalski kickboxer Marjan Bolhar se meseca marca podaja na novo avanturo. Tokrat ga bo na povabilo organizatorjev pot popeljala v daljno Avstralijo, kjer se bo kot edini slovenski tekmovalec udeležil Arnold Sports Festival Australia. Gre za… »

Slovenologija: Finančna pismenost Slovencev

Domžalec 10.01.2018
V organizaciji dr. Noah Charneya in Knjižnice Domžale je v torek, 9. januarja 2018, potekala Slovenologija, v okviru katere je potekal zanimiv pogovorni večer na temo osebnih financ. Gosta pogovornega večera sta bila Jure Ugovšek in dr. Aleš Berk… »

Maja Šuštar zmagovalka OP Avstrije v lednem plezanju

Domžalec 10.01.2018
V soboto, 6. januarja 2018, se je v Avstriji v Koetschach-Mouthenu odvijalo tradicionalno odprto avstrijsko prvenstvo v lednem plezanju. Šlo je že za 18. tovrstno prireditev, odlično sta nastopila slovenska tekmovalca Maja Šuštar in Nace Grgorinič… »

Razstava Danice Šraj: Umetnost skozi priprte oči

Domžalec 10.01.2018
“Včasih moramo slike pogledati skozi priprte oči, da vidimo bistvo in za trenutek je svet videti lepše …” pravi Danica Šraj, ki v Menačenkovi domačiji Domžale razstavlja likovna dela, tematsko vezana na portret, saj je razstava, ki je odprtje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem