Arhiv novic 11.01.2018

Komentar glede Češke morda celo nepotreben

Domžalec 11.01.2018
Košarkarji Helios Suns so odigrali svojo peto tekmo skupinskega dela pokala Helios Alpe Adria in na Češkem pri Sluneti visoko izgubili s 112:83. Zmaga domačih je tokrat povsem zaslužena, a ima vseeno zgodba dve plati. Domžalčani so se na pot… »

Odprte prijave za skupinske maske na Kamniškem karnevalu

Domžalec 11.01.2018
Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo tudi letos na pustni torek priredil tradicionalni kamniški karneval. Ker bo pustni torek letos že 13. februarja je potrebno s pripravo mask pohiteti. Vse, ki bi želeli na kamniškem karnevali sodelovati kot… »

Zlate hruške v Knjižnici Domžale

Domžalec 11.01.2018
Od 3. do 21. januarja 2018 si na oddelku za otroke in mladino v Knjižnici Domžale lahko ogledate razstavo Zlate hruške. Zlata hruška je znak kakovosti tistih otroških in mladinskih knjig, ki izstopajo po vsebini in izvedbi ter se tako uvrstijo med… »

III. izmena poklicnih gasilcev CZR Domžale po nočni službi še na krvodajalsko akcijo

Domžalec 11.01.2018
V Sloveniji vsakih pet minut nekdo potrebuje kri, zato je naš kri nenadomestljivo zdravilo in najdragocenejše, kar lahko podarimo. Za potrebe zdravstva in zadostno preskrbo s krvjo je potrebnih kar 400 krvodajalk in krvodajalcev na dan in kar 105.000 na… »

Zahvala Prevozu Slapar za prijazno gesto, ki je mamicam in otrokom polepšala praznične dni

Domžalec 11.01.2018
December ni samo čas praznovanj, temveč tudi čas za dobrodelnost. Na našo prošnjo se je v mesecu decembru prijazno odzval avtobusni prevoznik Prevozi Slapar iz Mengša, ki je za bivše uporabnice materinskih domov in varnih hiš ter njihove otroke… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem