Arhiv novic 24.01.2018

Klub borilnih veščin Domžale v boj za čist šport

Domžalec 24.01.2018
V Klubu borilnih veščin Domžale se zavedajo, da je boj za čist šport pomemben prav toliko, kot boj z nasprotnikom. V ta namen so za tekmovalce, trenerje in vaditelje v prostorih Podružnične osnovne šole Krtina pripravili seminar z naslovom… »

Iz Domžal na Gorjušo kmalu po celotno prenovljeni cesti z asfaltno prevleko

Domžalec 24.01.2018
Na naše uredništvo se je obrnilo kar nekaj naših bralcev v zvezi s prenovo ceste na Gorjušo, od priključka za avtocesto in Krumperkom. Lani je ta makadamska cesta doživela rekonstrukcijo in s tem tudi nov asfalt, vendar pa ne v celoti. In ravno to… »

Rezbarji Turističnega društva Kanja Trzin na ogled postavili svoje skulpture v lesu

Domžalec 24.01.2018
Kot vsako leto, so tudi letos trzinski rezbarji začeli svoje letne aktivnosti. Marijan Vodnik, vodja Rezbarske skupine pri Turističnem društvu Kanja Trzin, je ob odprtju razstave dejal: “Z odzivom zainteresiranih za trzinske rezbarske delavnice pod… »

Domžalski policisti bodo izvedli več poostrenih nadzorov hitrosti

Domžalec 24.01.2018
Policijska postaja Domžale je v zadnjem času prejela več prijav občanov zaradi prekoračitev hitrosti v območjih omejene hitrosti. Na podlagi analiz, kjer prihaja do kršitev in najhujših posledic prometnih nesreč bo Policijska postaja Domžale v… »

Bralne tačke – Beremo kužku v Knjižnici Ihan

Domžalec 24.01.2018
V Knjižnici Ihan smo imeli v januarju že drugič na obisku kužka. Tudi tokrat sta nas obiskala terapevtski par Irena Koren in Iša iz društva Ambasadorji nasmeha. Otroci so najprej izdelali kužka iz balona, ki so ga po koncu prireditve tudi peljali… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem