Arhiv novic 25.01.2018

Pripravite se, zdaj se bo pa zares začelo za hec!

Domžalec 25.01.2018
Občina Domžale in Pustna sekcija Striček sta danes v četrtek, 25. januarja 2018, v prostorih Turistično informativnega centra – TIC Domžale organizirala novinarsko konferenco z namenom predstavitve pustovanja v občini Domžale. O sodelovanju… »

Prošnje in molitve Jurija Smoleta so bile uslišane

Domžalec 25.01.2018
“Norosti današnjega sveta niso prav nič drugačne od tistih prej in verjetno tudi ne od tistih, ki še pridejo. Čeprav si jih zakuhamo sami in smo v tem početju izjemno plodni in inovativni, je odsotnost osnovnih vprašanj o smiselnosti našega… »

Tragično: V Imenjah pri Moravčah domačina med spravilom lesa pokopal traktor

Domžalec 25.01.2018
V Imenjah pri Moravčah je danes nekaj pred 11. uro dopoldan prišlo do tragične delovne nesreče, v kateri se je smrtno poškodoval domačin, ki ga je med spravilom lesa iz gozda, pod seboj pokopal traktor. Na kraju tragičnega dogodka so posredovali… »

Prijava o dimu, ki se vali iz stolpnice v Domžalah, na noge spravila gasilce in policiste

Domžalec 25.01.2018
Danes 7.45 uri je Regijski center za obveščanje (112) prejel obvestilo, da se iz stolpnice na ulici Matije Tomca 4 v Domžalah vali dim. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Domžale-mesto in policisti PP Domžale, ki so po… »

Načrti za Islamski center v Kopru

Primorska24 25.01.2018
Zaradi velikega zanimanja širše javnosti glede Islamskega centra v Kopru smo se z vprašanji o razvoju projekta obrnili na predstavništvo Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji, na naša vprašanja pa nam je odgovore podal generalni sekretar Nevzet… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem