Arhiv novic 26.01.2018

Spodnje prostore Tuš centra Domžale napolnil dim, gasilci izvedli evakuacijo

Domžalec 26.01.2018
Danes nekaj po 11. uri dopoldan se je v kletnih prostorih Tuš centra v Domžalah začel valiti dim. Na kraj so bili napoteni poklicni gasilci CZR Domžale, ki so najprej izvedli evakuacijo vseh oseb, ki so se nahajali v kletnih prostorih severnega dela… »

Jernej Prebil kadetski državni prvak na 100 metrov mešano

Domžalec 26.01.2018
V Ljubljani se je začelo Zimsko združeno prvenstvo Slovenije 2018, organizator Plavalni klub Ljubljana, letos praznuje 70 letnico delovanja. Barve Plavalnega kluba Kamnik, pod vodstvom trenerjev Emila Tahiroviča, Miha Potočnika in Klemena Laurenčaka… »

Novo: Pirhi, pisanice, remenke

Domžalec 26.01.2018
V založbi Harlekin No.1 je pred letošnjo veliko nočjo izšel zanimiv priročnik z naslovom Pirhi, pisanice, remenke, v katerem je zbranih približno 80 idej oziroma predlogov za izdelavo pirhov oziroma pisanic in remenk. Avtor priročnika Primož Hieng… »

Nanine karikature: Veselin Vujović

Domžalec 26.01.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo legendarnega francoskega filmskega igralca Gérarda Depardieua, danes… »

Helios Sunsi imajo svojega knjižnega junaka

Domžalec 26.01.2018
“Višina ni dovolj” je naslov mladinskega kriminalnega romana, nastalega izpod peresa pisateljice Mateje A. Kegel ter pod mecenstvom družbe Helios, glavnega sponzorja domžalskega košarkarskega kluba. Knjiga je nastala z idejo mladim približati… »

Izšla je januarska številka Slamnika, ki ga najdete tudi na našem portalu

Domžalec 26.01.2018
Izšla je januarska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na spodnji strani portala, kjer si je možno… »

Intervju z Izvajalcev pristaniških storitev Djordjom Šmitranom

Primorska24 26.01.2018
Glede na aktualno dogajanje v Luki Koper smo se pogovarjali z enim izmed izvajalcev pristaniških storitev (IPS), ki v svojem podjetju zaposluje 60 ljudi, lastnik podjetja Djordjo Šmitran pa nudi izvajanje storitev tako Luki Koper kot tudi Intereuropi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem