Arhiv novic 27.01.2018

Spet je čas za Bralnice pod slamnikom!

Domžalec 27.01.2018
Leto je naokrog in znova je tu čas, ko se v Domžalah pa tudi po drugih slovenskih krajih začenjajo odvijati dogodki v okviru mladinskega literarnega festivala Bralnice pod slamnikom. Prvi tovrstni mladinski literarni festival v Sloveniji organizira že… »

Kdo bo pospravil konjske fige v centru Domžal?

Domžalec 27.01.2018
Velikokrat se pritožujemo čez lastnike psov, da med sprehodom za svojimi štirinožnimi prijatelji ne pospravijo kakcev. Seveda to ne velja za vse, večina izmed njih ima s seboj vrečke in tudi pospravi vse polizdelke, ki jih naredijo njihovi… »

Zaradi pusta sta Donald Trump in Kim Jong Un na Viru zakopala bojno sekiro

Domžalec 27.01.2018
Za Pustno sekcijo Striček iz Vira je danes prišel težko pričakovani trenutek, saj so okrog dvanajste ure iz rok župana Tonija Dragarja prevzeli občinsko oblast, vključno s ključem prazne občinske blagajne. Pred nami je sedaj štirinajst dni… »

Prostovoljno gasilsko društvo Domžale-mesto z novim vodstvom

Domžalec 27.01.2018
V petek, 26. januarja 2018, so imeli člani in članice PGD Domžale – mesto redni letni Občni zbor društva, ki je potekal v gostilni Keber v Domžalah. Občnega zbora sta se poleg delegatov okoliških gasilskih društev, predstavnikov Gasilske zveze… »

Alpinist, avtobiografija Silva Kara, za uvod v 12. festival gorniškega filma

Domžalec 27.01.2018
Izšla je težko pričakovana avtobiografija protagonista zlate dobe slovenskega alpinizma Silva Kara, enega najuspešnejših in najdrznejših osvajalcev patagonskih gora v vsej njihovi zgodovini. Karo bo svojo 40-letno bogato alpinistično pot predstavil… »

Jernej Prebil kadetski državni prvak na 100 metrov prosto

Domžalec 27.01.2018
Tudi drugi dan Zimskega združenega prvenstva Slovenije 2018, smo se v Plavalnemu klubu Kamnik veselili uspehov naših plavalk in plavalcev. Jernej Prebil je priplaval naslov državnega prvaka med kadeti, v disciplini 100 metrov prosto, zlatu je dodal še… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem