Arhiv novic 30.01.2018

V centru Domžal so se našla ženska očala znamke Ray Ban. Išče se lastnica!

Domžalec 30.01.2018
Včeraj okrog 20. ure zvečer je občan na pločniku pred prehodom za pešce, v neposredni bližini parkirišča ob Športni dvorani Domžale in Tuš centra, našel črn etui v katerem so bila ženska očala znamke Ray Ban. Zunanji okvir očal je črne… »

V Trzinu prišlo do naleta treh vozil, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 30.01.2018
Danes nekaj po 13. uri popoldan je na Mengeški cesti v Trzinu prišlo do naleta dveh osebnih vozil in poltovornjaka. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so eno… »

Telovadnico jutranjih oranžnih telovadcev krasi nov leseni obešalnik

Domžalec 30.01.2018
Ker so vandali na rekreacijski poti ob reki Kamniški Bistrici vedno zelo aktivni, so bili telovadci Društva Šola zdravja skupine Drevored 88 lip Domžale, ki vsako jutro ob pozdravu sonca telovadijo na prostem, že nekaj časa brez obešalnika za bunde… »

Kulturna društva se predstavijo: Kulturno društvo Janko Kersnik Lukovica

Domžalec 30.01.2018
V Kulturnem društvu Janko Kersnik Lukovica trenutno delujeta dve pevski zasedbi: Moški pevski zbor, ki je bil ustanovljen leta 1962, in ženska vokalna skupina Mladost. Oba zbora imata vaje v zaodrju kulturnega doma. Pevci so zelo aktivni, udeležujejo… »

Goli otok prekletih – 2. del

Primorska24 30.01.2018
Še danes neustavljiva burja razsipa morsko sol po golih planotah Golega otoka, katerega obstoj so post-jugoslovanske oblasti posameznih držav dolga leta ignorirale. Morska sol se razsipa po golih planotah in med ostanki barak ter taborišča, kjer je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem