Arhiv novic 01.02.2018

Center za mlade Domžale zaposli mladinskega delavca (m/ž)

Domžalec 01.02.2018
Center za mlade Domžale razpisuje prosto projektno delovno mesto MLADINSKI DELAVEC (m/ž). Delovne naloge: organiziranje in izvajanje dejavnosti mladinskih programov (izvedba aktivnosti, animacija, koordinacija, nadzor, skrb za urejenost prostorov)… »

Vlasta Mlakar na Srečanju pod slamniki: Rastlina je sveta od korenin do cveta

Domžalec 01.02.2018
Pogovor z Vlasto Mlakar, etnologinjo in kulturno antropologinjo, ki je izdala poljudno strokovno monografijo o slovenskem etnobotaničnem izročilu, v kateri predstavlja tradicionalna znanja in verovanja o rastlinskem svetu ter vsestransko uporabnost tega… »

Štartaj Domžale: Miha Hrovat, specialist za varjenje piva

Domžalec 01.02.2018
Miha Hrovat je pivo Mister začel pripravljati v domači kuhinji, kmalu pa je eksperiment eksplodiral – v pozitivnem pomenu besede, saj mladi in samozavestni podjetnik komajda obvladuje naročila. Kaj ga dela drugačnega? Kako lahko diplomant ruščine… »

Na Turističnem sejmu Natour Alpe Adria tudi občina Domžale

Domžalec 01.02.2018
Prenovljeni turistični sejem Natour Alpe Adria, ki je svoja vrata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odprl 31. 1. in bo trajal do 3. 2. 2018, je več kot odlična priložnost za nove pohode in zmage, predstavitev glavnega mesta Ljubljane, zelene… »

Je bila Primorska vrnjena ali priključena Sloveniji

Primorska24 01.02.2018
Na pobudo ZZB NOB Koper in Nova gorica so Socialni demokrati vložili 57 podpisov za preimenovanje obeležitve vrnitve Primorske k matični domovini v priključitev. Češ da bi novo ime bolj ustrezalo zgodovini in tradiciji, s čimer očitno naslednica… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem