Arhiv novic 02.02.2018

Danes in jutri lahko zapade tudi več kot pol metra snega

Domžalec 02.02.2018
Z mesecem februarjem v naše kraje prihaja tista prava zima in z njo tudi sneženje. Čeprav smo imeli že na začetku zime, novembra lani, nekaj sneženih dni, pa bo v prihodnjih dneh vremensko dogajanje izjemno pestro. Povzetek za 02.02.2018: ORANŽNA… »

Boksali in obenem zbirali hrano za Anino zvezdico

Domžalec 02.02.2018
Tekmovalke in tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale so v četrtek, 1. februarja 2018, v telovadnici OŠ Dob, na prijateljskem treningu gostili selekcijo U12 Nogometnega kluba Domžale in Klub borilnih veščin Samorai iz Kranjske gore. Na… »

Nova priložnost za društva, zasebne zavode in ustanove

Domžalec 02.02.2018
Pogosto organizirate prireditve ali dogodke, prepoznavate lokalne potrebe in jih poskušate reševati? Želite napredovati, se razvijati, biti še bolj uspešni pri svojih projektih in prepoznani v lokalnem okolju ter imate sedež v osrednjeslovenski… »

Dobili prvo pošiljko letošnjega snega, zimska služba na domžalskem že v polnem teku

Domžalec 02.02.2018
Pa smo jo dobili. Prvo pošiljko letošnjega snega. S tem pa v naše kraje prihaja tista prava zima, ki se jo najbolj veselijo naši najmlajši, saj se jim obetajo prave zimske radosti. Malo manj pa se snežne pošiljke veselijo šoferji, saj moker sneg… »

Izzivi sodobne vzgoje

Domžalec 02.02.2018
V sklopu festivalskega dneva Bralnice pod slamnikom se je v Knjižnici Domžale v četrtek, 1. februarja 2018, predstavila psihologinja in družinska terapevtka Eva Hrovat Kuhar, ki ima dolgoletne izkušnje z delom z otroki in družinami. V strokovnem… »

Pevci pozabljenih pesmi

Domžalec 02.02.2018
Jernej Dirnbek, ki je širši javnosti postal znan kot soustanovitelj glasbene skupine MI2, je junija 2016 pri Založbi Miš izdal svoje prvo literarno delo – roman Pevci pozabljenih pesmi. V literarno-glasbenem večeru, ki je v Knjižnici Domžale… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem