Arhiv novic 06.02.2018

Praznik slovenske kulture v Knjižnici Domžale

Domžalec 06.02.2018
8. februar je osrednji slovenski kulturni praznik in državni praznik. Ob obletnici smrti pesnika Franceta Prešerna poteka osrednja državna proslava, na kateri podelijo Prešernove nagrade in nagrade Prešernovega sklada, za vrhunske dosežke na… »

Pri Tosami na Viru čelno trčila osebno vozilo in poltovornjak

Domžalec 06.02.2018
Danes nekaj po 19.30 uri je v križišču Šaranovičeve in Virske ceste na Viru prišlo do čelnega trčenja med osebnim vozilom in poltovornjakom. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD… »

Ker ju sploh nismo več opazili, sta se poslovili od nas!

Domžalec 06.02.2018
Od danes naprej ni možno več opraviti telefonskega klica iz javnih telefonskih govorilnic pri domžalski pošti, saj so ju uslužbenci Telekoma podrli in odpeljali. S tem pa sta telefonski govorilnici po dolgih letih vztrajanja, kljubovanju vremenskim… »

Pomembno obvestilo iz Pustne dežele Vir: Kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta!

Domžalec 06.02.2018
Če se je ta teden začel z bolj kislimi obrazi, veliko je zato pripomoglo vreme in začetek delovnega tedna, bo druga polovica tedna veliko bolj vesela in razposajena. Zaradi slovenskega kulturnega praznika bo v četrtek dela prost dan, istočasno pa se… »

Novice iz Osnovne šole Dragomelj

Domžalec 06.02.2018
OŠ Dragomelj v tem šolskem letu obiskuje skoraj 400 učencev v 18 oddelkih. V 12. letu delovanja je tako postala prava dvooddelčna devetletna osnovna šola. V prvem polletju se je poleg rednega pouka na šoli dogajalo veliko zanimivega. Tokrat… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem