Arhiv novic 13.02.2018

Pomen prehrane in gibanja po tradicionalni kitajski metodi

Domžalec 13.02.2018
V organizaciji Društva Jesenski cvet in Knjižnica Domžale je ponedeljek, 12. februarja 2018, potekalo predavanje o tradicionalni kitajski medicini, ki jo je na simpatičen in strokoven način predstavil zdravilec, ki ima v Radomljah svoj salon in… »

Tudi vlomilcem so zadišale domače dobrote z domžalske tržnice

Domžalec 13.02.2018
Domžalska tržnica ni postala priljubljena samo pri občanih in drugih obiskovalcih Domžal, ki tam radi opravijo nakup domače hrane in drugih domačih izdelkov, temveč tudi pri nepridipravih, ki pa jo ne obiščejo v času odprtja, temveč v nočnem… »

Na dan stavke bo Lisička v Mestnem kinu Domžale poskrbela, da otrokom ne bo dolgčas

Domžalec 13.02.2018
Če se boste jutri v sredo, 14. februarja 2018, s svojimi otroci znašli doma, saj bodo zaradi stavke zaprte šole in vrtci, potem lahko obiščete Mestni kino Domžale, kjer pripravljajo dodatno dopoldansko projekcijo kratkih animiranih filmov z… »

Kultura na Osnovni šoli Roje

Domžalec 13.02.2018
Ljudje smo si različni. Vsak naj bi spoštoval mišljenje in način življenja drugega, vendar v praksi pogosto temu ni tako. Na naši šoli otroke učimo, da drugačnost ni posebnost, ki bi se je morali sramovati, ampak prednost, na katero bi morali… »

2. Žiški skoki – skakalni praznik v Žičah

Domžalec 13.02.2018
V soboto, 10. februarja 2018, so na velikanki v Žičah potekali že 2. Žiški skoki. Fantje z vasi so se na ta dogodek pripravljali ves teden in ga ob pomoči sponzorjev, ter nekaterih sovaščanov izpeljali odlično. Tekmovanja se je udeležilo kar 19… »

Kje in kako preživljati zimske počitnice

Domžalec 13.02.2018
Lepi zimski dnevi so kot nalašč za preživljanje prostega časa v naravi. V občini Domžale je poskrbljeno, da bodo lahko otroci med zimskimi počitnicami svoj prosti čas preživeli v krogu svojih vrstnikov in z njimi uživali. V letošnjem letu bo… »

Ženske obleke: brezčasna moda za vsak dan in za posebne priložnosti!

Domžalec 13.02.2018
Večina žensk se bo strinjala, da v ženski omari oblek pravzaprav ni nikoli preveč. Vsaka ženska namreč potrebuje vsaj eno kratko črno obleko, vsaj en klasičen eleganten ženski kostim, pa tudi kakšna elegantna večerna obleka za posebne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem