Arhiv novic 01.03.2018

Nastop skupine pevk Društva Šola zdravje ob praznovanju rojstnega dne oskrbovancev Doma upokojencev Domžale

Domžalec 01.03.2018
V torek, 27. februarja 2018, smo se pevke pevske skupine Društva Šola zdravja odzvale vabilu in nastopile ob praznovanju rojstnega dne oskrbovancev v Domu upokojencev Domžale. Skupina šteje dvanajst pevk, ki jo vodi zborovodkinja Marika Haler, brez… »

Kofutnikova domačija – zametek bodočega eko parka v obliki muzeja na prostem

Domžalec 01.03.2018
Kulturni dom Franca Bernika je kot upravljalec objekta Kofutnikove domačije, katerega lastnica je Občina Domžale, skupaj s strokovnjaki in številnimi sodelavci pripravil predlog projekta prenove in umestitve objekta ter vsebinske zasnove bodočega… »

Srečanje Mednarodne zveze gorniškega filma

Domžalec 01.03.2018
Festival gorniškega filma letos gosti tudi srečanje Mednarodne zveze gorniškega filma, ki je potekalo danes, 1. marca 2018, v sejni sobi Občine Domžale. Mednarodna zveza gorniškega filma, ki ima sedež v Torinu, združuje 24 gorniških festivalov iz… »

Turnir v Litvi za Helios Sunse super izkušnja v vseh pogledih

Domžalec 01.03.2018
Helios Sunsi se z mednarodnega turnirja Big Baller Brand, ki se je v preteklih dneh odvijal v Litvi, vračajo z eno zmago in dvema porazoma. V zadnji tekmi turnirja so namreč pred skorajda milijon pari oči po svetu, ki so obračun spremljali v spletnem… »

Pester teden za članice in člane Kluba borilnih veščin Domžale

Domžalec 01.03.2018
Klub borilnih veščin Domžale je članice in člane ta teden organiziral kar nekaj dogodkov. Teden so začeli z rednim letnim Občnim zborom kluba, na katerem so med drugim razglasili tudi naj športnike kluba za leto 2017. V torek so na skupnem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem