Arhiv novic 02.03.2018

19. Gostičevi dnevi

Domžalec 02.03.2018
Na Gostičevem Homcu bo v nedeljo, 4. marca 2018, ob 11. uri daritev v spomin na našega velikega pevca daroval upokojeni ljubljanski nadškof msgr. dr. Anton Stres, z glasbeno mašo Charlesa Gounoda Messe Solenelle en l’honneur de Sainte-Cécile jo bo… »

Jokerji v novi zasedbi

Domžalec 02.03.2018
Jokerji so lanskega oktobra sporočili, da iz skupine odhaja Klemen, z letošnjim januarjem pa so začeli nastopati že v novi zasedbi. In kdo je njihov novi član? Boštjan Černe je mlad harmonikar, ki je z glasbo povezan že od malih nog. Že takoj na… »

V Domžalah voznik zaradi nepravilne vožnje v križišču zapeljal na otok in podrl semafor

Domžalec 02.03.2018
Voznike, ki so se včeraj po 14. uri popoldan pripeljali v križišče Ljubljanske in Kamniške ceste v Domžalah, je čakal dokaj nenavaden prizor. Na mestu v križišču, kjer stojita semafor in prometni znak za usmerjanje prometa, je stalo osebno… »

Pravljica o carju in pastirju – igra v treh dejanjih za staro in mlado v Grobljah

Domžalec 02.03.2018
Dramska skupina Kulturnega društva Groblje pripravlja igro v treh dejanjih za staro in mlado »Pravljica o carju in pastirju«, ki bo svojo premiero na odru Kulturnega doma Groblje doživela v soboto, 10. marca 2018, ob 18. uri. Ker ima predstava zdrav… »

Čebelice moje prijateljice: O čebelah in čebeljih pridelkih ter o higieni in varni hrani

Domžalec 02.03.2018
Čebele za svoj obstoj še nikoli niso tako potrebovale pomoči človeka in čebelarjev kot danes, obenem pa nam za naše zdravo življenje ponujajo naravne zaklade iz čebeljega panja. In prav to poslanstvo čebel, podkrepljeno z dolgoletnimi izkušnjami… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem