Arhiv novic 04.03.2018

Območno pregledno srečanje odraslih folklornih skupin Domžale – Kamnik 2018

Domžalec 04.03.2018
Vsako leto se folklorne skupine iz domžalsko-kamniškega območja zberejo na Območnem preglednem srečanju Folklornih skupin Domžale – Kamnik, na katerem občinstvu in tudi strokovnemu spremljevalcu srečanja, z nastopom pokažejo svojo koreografijo… »

Gasilci v bližini naselja Novi Dragomelj pogasili nenadzorovano kurišče

Domžalec 04.03.2018
Danes okrog 19. ure so poklicni gasilci CZR Domžale prejeli obvestilo o ognju v bližini stanovanjskega naselja Novi Dragomelj. Gasilci so po prihodu ugotovili, da gre za nenadzorovano kurišče, na katerem je gorelo vejevje, ki so ga nato pogasili z… »

Jakša Vulić s Šentjurjem vzel pomembni dve točki v Domžalah

Domžalec 04.03.2018
Domžalčani so drugi del državnega prvenstva oziroma ligo Nova KBM za prvaka odprli z domačo tekmo proti Šentjurju. Goste od nedavnega vodi nekdanji trener Heliosa, tudi zadnji, ki je Sunse pripeljal do naslova državnih prvakov, Jakša Vulić… »

Na Brdu pri Ihanu prišlo do požara v dimniku stanovanjske hiše

Domžalec 04.03.2018
V soboto, 3. marca 2018, okrog 21. ure zvečer so v dimniku starejše stanovanjske hiše na Brdu pri Ihanu zagorele saje. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Ihan, ki so požar pogasili in očistili dimnik. Ker je… »

Območno pregledno srečanje otroških in mladinskih folklornih skupin Domžale – Kamnik 2018

Domžalec 04.03.2018
V organizaciji Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Območne izpostave Domžale je v soboto, 3. marca 2018, v Kulturnem domu Mengeš potekalo Območno pregledno srečanje Folklornih skupin Domžale – Kamnik 2018. Pregledno območno srečanje, ki je… »

[VIDEO] Parodija na kaos v Murglah: Tak je Kučan, ko se mu “strga”!

Nova 24TV 04.03.2018
Foto: Facebok/@KaosvSloveniji Milan Kučan, ki se iz političnega zaledja ne namerava odstraniti, še vedno vleče vse niti iz ozadja. Načrte mu je uspelo realizirati z Jankovićem in Cerarjem, Šarec pa naj bi ga razočaral. Govori se, da je v Murglah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem