Arhiv novic 07.03.2018

Zahvala za donacije za nakup minibusa

Domžalec 07.03.2018
Sonce sije, dežek gre, nam pa čist’ vseeno je, kaj z vremenom se godi, z minibusom gremo mi! Hvala vsem dobrim ljudem, staršem malčkov skupine Metulji, predstavnici podjejta Senior kosilo Mengeš in lastnici Kozmetičnega salona Domžale Barbipa, ki… »

Jaz sem Luna – Soy Luna močno vpliva na priljubljenost kotalkanja med mladimi

Domžalec 07.03.2018
Mladinska serija Jaz sem Luna – Soy Luna močno vpliva na priljubljenost kotalkanja med mladimi. V Kotalkarskem klubu Pirueta je tako postalo zanimivo kotalkanje prostega sloga v stilu kotalkarice Lune iz omenjene serije. Povpraševanje je ogromno in v… »

Gorniški večer s Tatjano Kotnik: Gore, spremljevalke življenja

Domžalec 07.03.2018
Gorniški večeri že več kot dve desetletji odkrivajo zanimiv svet gora. Gostja tokratnega 72. Lumarjevega gorniškega večera je bila Tatjana Kotnik (dekliški priimek Cerar), nekdanja vodnica PZS, članica Alpinističnega odseka PD Domžale, nekdaj… »

Za vedno se je poslovil Stane Kovač – Kebrov Stane

Domžalec 07.03.2018
Vsi, ki smo poznali Staneta Kovača – Kebrovega Staneta iz Domžal, nas je danes zjutraj presenetila in zelo užalostila novica, da se je Stane za vedno poslovil od nas. Bolezen, s katero se je Stane boril v zadnjem obdobju, je bila močnejša, zaradi… »

Pomen gregorjevega in stari običaji ob tem pomladnem prazniku ljubezni

Domžalec 07.03.2018
Gregorjevo je dan, ko se po starem običaju ptički ženijo. Po starih običajih so se nekoč dekleta prav na gregorjevo še posebno vneto ozirala v nebo. Verjelo se je namreč, da bo prav prva ptica, ki jo bo dekle na ta dan videlo, naznanila, kakšen bo… »

Zasneženi Primorki ni kos niti ameriška vojska

Primorska24 07.03.2018
V ponedeljek zvečer sta bili v prometni nesreči udeleženi dve vojaški tovorni vozili v okviru mednarodne vojaške akcije Usposabljanje Beli žrebec. V usposabljanju sodeluje 500 pripadnikov Slovenske vojske in Kopenske vojske Združenih držav Amerike… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem