Arhiv novic 08.03.2018

Ob dnevu žena voščite z Domžalcem in si prislužite sladko nagrado

Domžalec 08.03.2018
Danes praznujemo dan žena – mednarodni praznik žensk, ki ga praznujemo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk. Se pravi, da je praznik namenjen vsem pripadnicam nežnejšega spola… »

Življenje je kreacija – likovna razstava Miomire Šegina v MGC Bistrica Domžale

Domžalec 08.03.2018
Pričujoča razstava je prva, ki jo avtorica Miomira Šegina postavlja na ogled v tem izboru. Večina del so akrili, nekaj pa je akvarelov s katerimi se preizkuša zadnjih pol leta pod mentorstvom slikarja Vinka Železnika. Rada se srečuje z obrazi, ki… »

V Komendi tekmovali najmlajši judoisti iz vrtcev in osnovnih šol sedmih različnih občin

Domžalec 08.03.2018
V soboto, 3. marca 2018, so se vrata Osnovne šole Moste pri Komendi odklenila, saj je gostila Medobčinsko tekmovanje v judu za vrtce in šole. Tekmovanje je organiziral domači Judo klub Komenda, na tatamiju pa se je zbralo več kot 60 mladih judoistov… »

Arhitekturni biseri Domžal in okolice v likovni izvedbi

Domžalec 08.03.2018
Na začetku letošnjega leta je Menačenkova domačija Domžale razpisala 7. likovni natečaj, ki je bil letos vsebinsko posvečen letu kulturne dediščine – raznolikosti in bogastvu evropske kulturne dediščine. Z natečajem so ljubiteljske likovne… »

Na domžalski tržnici podtaknili požar, pogoreli stojnici in kolo z motorjem

Domžalec 08.03.2018
Včeraj nekaj po 23.30 uri je prišlo do požara stojnic na domžalski tržnici. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Domžale-mesto. V požaru, ki je bil po vsej verjetnosti podtaknjen, sta bili uničeni dve… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem