Arhiv novic 12.03.2018

Zgodba o sliki »Barva spomina«

Domžalec 12.03.2018
Ob izidu letošnjega likovnega natečaja za Menačenkovo domačijo, ki je bil posvečen letu kulturne dediščine, sem se, po dolgem premisleku in ogledu Domžal, odločila naslikati kip matere s spomenika žrtvam druge svetovne vojne. Kiparja Peter… »

V Zalogu pod Sveto Trojico s spuščanjem »gregorčkov« pozdravili pomlad

Domžalec 12.03.2018
Mesec marec hiti proti polovici, mi pa po letošnji zimi in mrazu nestrpno pričakujemo, da se bo narava ponovno prebudila. Sonce bo pokukalo iznad oblakov in pregnalo mrzle zimske temperature, prebudili pa se bodo tudi zvončki, znanilci pomladi. Pomlad… »

Na dan stavke bo otroke v Mestnem kinu Domžale zabavala Čebelica Maja

Domžalec 12.03.2018
Če se boste v sredo, 14. marca 2018, s svojimi otroci znašli doma, saj bodo zaradi stavke zaprte šole in vrtci, potem lahko obiščete Mestni kino Domžale, kjer so pripravili dodatno dopoldansko projekcijo, animirano družinsko pustolovščino… »

Na Veliki planini postavili najbolj noro gugalnico na svetu

Domžalec 12.03.2018
Skoraj 300 metrov nad tlemi so Dunking Devils tokrat v sodelovanju z družbo Velika planina, d.o.o., postavili vratolomno in najbolj noro gugalnico na svetu! Po skoku čez parni vlak so člani skupine z najvišje točke nihalke, ki vodi na Veliko planino… »

ZAHVALA ob nepričakovani in nenadni izgubi dragega Staneta Kovača iz Domžal

Domžalec 12.03.2018
Ob nepričakovani in nenadni izgubi dragega moža, očeta, dedka, brata, strica in tasta Staneta Kovača iz Domžal, se srčno zahvaljujemo vsem, ki ste bili z nami v teh najtežjih trenutkih življenja. Naše hvaležne misli naj dosežejo vse, ki ste ga… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem