Arhiv novic 14.03.2018

Slovenologija: S Tinom Vodopivcem in Perico Jerkovićem o Slovencih in humorju

Domžalec 14.03.2018
Čeprav smo majhni, se lahko Slovenci pohvalimo s kar nekaj odličnimi stand up komiki, ki nas znajo nasmejati v skoraj vsaki situaciji. Stand-up je forma in format iz popularne ali množične kulture, njen avtentični prostor je komorno prizorišče… »

Košarkarji OŠ Domžale med najboljše 4 v Sloveniji, OŠ Rodica in OŠ Mengeš pot šele začenjata

Domžalec 14.03.2018
Starejši učenci OŠ Domžale, fantje rojeni leta 2003 in mlajši, so se uvrstili med najboljše štiri košarkarske šole v Sloveniji v tekmovanju Košarkarski Superšolar in tako ponovili dosežek generacij 1998 ter 1999. Svojo pot v tekmovanju… »

Mladi igralci so se predstavili na Območnem srečanju otroških gledaliških skupin

Domžalec 14.03.2018
V organizaciji Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Območne izpostave Domžale je v petek, 9. marca 2018, v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale potekalo Območno srečanje otroških gledaliških skupin, na katerem so se publiki in strokovni… »

Popolna zapora ceste Ihan – Vinje

Domžalec 14.03.2018
Iz Občine Domžale občanke in občane obveščajo, da bodo s ponedeljkom, 19. marca 2018, pričeli z deli finega asfaltiranja na cesti Ihan – Vinje. Gre za dokončanje obnove ceste, s katero so pričeli pred zimo. V času del po vzpostavljena… »

Na Rovah se je pričela množična selitev na žabjo svatbo!

Domžalec 14.03.2018
V teh dneh z ženitvijo niso pričeli samo ptiči, temveč tudi druge živali, ki se prebujajo skupaj z naravo. Med njimi so tudi žabe, krastače in pupki, ki zapuščajo svoja prezimovališča in se že množično proti vodam podajajo na žabjo svatbo… »

V križišču Šaranovičeve in Bukovčeve ceste na Viru trčili osebni vozili

Domžalec 14.03.2018
Danes nekaj pred 8. uro zjutraj je v križišču Šaranovičeve in Bukovčeve ceste na Viru pri Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem