Arhiv novic 18.03.2018

Spet tako blizu, a vseeno predaleč

Domžalec 18.03.2018
Domžalski košarkarji so bili v 3. kolu Lige Nova KBM za prvaka ponovno povsem blizu nasprotniku, tokrat Sixt Primorski, a je na koncu spet nekaj malega zmanjkalo, da bi zabeležili prvo zmago v drugem delu državnega prvenstva. Primorci so v Domžalah… »

Mladi bendi, iščemo vas!

Domžalec 18.03.2018
Da sta Občina Domžale in Komisija za mladinska vprašanja pripravili Strategijo za mlade, ni več nobena skrivnost. Zdaj pa se ta tudi uresničuje. V Domžalah bo v petek, 25. maja, potekal Dan za mlade. Združili bomo kreativnost, glasbo in športne… »

V hudi prometni nesreči pri uvozu na avtocesto v Domžalah poškodovani trije otroci in voznica

Domžalec 18.03.2018
Danes nekaj po 16.30 uri sta v križišču Virske in Krumperške ceste v Domžalah, pri uvozu za avtocesto, trčila kombinirano in osebno vozilo. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, ljubljanski policisti in reševalci NMP ZD… »

Akvareli Roka Pogačarja na ogled v Plečnikovi vili na Homcu

Domžalec 18.03.2018
Po dveh razstavah, ki jih je Kulturno društvo Jože Gostič Homec lani pripravilo v znova prebujeni Plečnikovi vili na Homcu, je sedaj na ogled že tretja razstava. S svojimi akvareli se tokrat predstavlja Rok Pogačar iz Podrečja pri Domžalah, sicer… »

Aprila bo v Radomljah potekala že četrta garažna razprodaja

Domžalec 18.03.2018
Turistično društvo Radomlje letos pomladi ponovno organizira sejem rabljenih stvari oziroma garažno razprodajo, že četrto po vrsti. Garažna razprodaja je postala že tradicionalni dogodek v Radomljah, saj poteka dvakrat na leto, v spomladanskem in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem