Arhiv novic 20.03.2018

Pohvalno: S hitrim in pravilnim ukrepanjem očividci rešili življenje občanu!

Domžalec 20.03.2018
Prav hitro se lahko vsak izmed nas v določeni situaciji znajde pred človekom, ki rabi oživljanje. Pri tem je izrednega pomena, da v tistem trenutku ukrepamo takoj in začnemo izvajati temeljne postopke oživljanja. V takšni situaciji so se v četrtek… »

S Hyundai Lantro divje bežal pred policisti, nato pa v Radomljah povzročil prometno nesrečo

Domžalec 20.03.2018
Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da se je v nedeljo, 18. marca 2018, ob 01.40 uri na Prešernovi cesti 43 v Radomljah pripetila prometna nesreča I. kategorije, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila znamke Hyundai Lantra… »

Odraščanje: ljubezen proti sovraštvu in boj proti diskriminaciji

Domžalec 20.03.2018
Film prikazuje intimni portret štirimesečnega Tiborja in njegovih mam Daje in Jedrt, ki se podata v boj proti diskriminaciji svoje družine. Ko se v predbožičnem času leta 2015 vključita v predvolilno kampanjo ob referendumu o izenačitvi zakonskih… »

Želel je varčevati z energijo, a ne bo nič iz tega, saj so mu ukradli toplotno črpalko

Domžalec 20.03.2018
Občan, ki si je v Domžalah postavil novogradnjo, je želel bo prebivanje v novem domovanju, kar se da ekonomsko varčno, v ta namen je postavil toplotno črpalko, ki predstavlja eno najboljših rešitev za ogrevanje doma, kar se tiče varčevanja z… »

Na Rovah gorel zabojnik za odpadke, ogenj pa se je razširil še na elektro omarico

Domžalec 20.03.2018
Regijski center za obveščanje (112) je danes okrog 13. ure prejel obvestilo, da na Kolovški cesti na Rovah gori stanovanjska hiša. Na kraj požara so bili napoteni poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Rova in PGD Radomlje, ki so na kraju… »

V Radomljah razstavili Pustno masko

Domžalec 20.03.2018
V Radomljah so 19. marca 2018, odprli razstavo fotografij, ki jih je 15 članov fotografske sekcije Mavrice posnelo v pustnem času. Na ogled so barvite podobe norčavega praznika, ki s karnevalom na Viru pomembno zaznamuje občino Domžale. V kulturnem… »

Radomljanke tudi v drugo boljše od Olimpije

Domžalec 20.03.2018
V Radomljah sta se v trinajstem krogu slovenske ženske nogometne lige na derbiju kroga pomerili vodilni ekipi Moje-lece.si Radomlje in Olimpija. Radomljanke so v Ljubljani slavile z 0-2, tokrat pa so zeleno bele premagale z 2-1, zadeli sta Barbara Kralj… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem