Arhiv novic 03.04.2018

Andersenov dan v Knjižnici Domžale

Domžalec 03.04.2018
2. april je mednarodni dan knjig za otroke in hkrati tudi dan, ko se je rodil Hans Christian Andersen, izjemen danski pravljičar, pesnik, pisatelj. Na ta dan še posebej opozarjamo, da je branje pomembno za otrokov razvoj, še posebej branje kakovostne… »

Pojte z nami – v vrtcu Krtek prepevali s Šolo zdravja

Domžalec 03.04.2018
Pevska skupina Šole zdravja šteje trinajst pevk in vse so članice Šole zdravja. Polovica članic sodeluje pri plesni skupini ČEŠMINKE, ki je nastala v okviru Društva Lipa Domžale. Pevska skupina Šole zdravja nastopa na občinskih srečanjih, ob… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Nasilnež s kijem napadel občana in ga poškodoval

Domžalec 03.04.2018
Domžalski policisti so minuli teden obravnavali devet vlomov. Neznani storilci so vlomili v dve tovorni vozili, gostinski lokal, dve trgovini, vrtno lopo in v dve garaži. Pri poskusu vloma v stanovanjsko hišo v Preserjah pri Radomljah, pa je stanovalec… »

Od zemeljskega življenja se je nenadoma poslovil homški župnik Lojze Hostnik

Domžalec 03.04.2018
Vse, ki smo ga poznali, nas je danes presunila vest, da se je v 49. letu starosti nenadoma od zemeljskega življenja poslovil homški župnik Lojze Hostnik. Med dopoldanskim sprehodom ob reki Kamniški Bistrici pod vznožjem homškega hriba, je nenadoma… »

Mladim domžalskim košarkarjem bodo letošnji velikonočni prazniki zagotovo ostali v spominu

Domžalec 03.04.2018
Dve mlajši ekipi Helios Sunsev sta bili aktivni v (pred)prazničnem času velike noči. Pionirji U15 so bili na turneji po Balkanu, pionirji U13 pa so si izlet v Beograd priigrali z zmago na turnirju Basket4kids. Ekipa pionirjev U15 (2003 in ml.) je v… »

Dela na Podrečju se že zaključujejo, nov most dobil asfaltno prevleko

Domžalec 03.04.2018
Konec meseca januarja smo na našem portalu pisali o rekonstrukciji mostu čez Mlinščico na Podrečju pri Domžalah, takrat so namreč nekateri posamezniki menili, da je investicija nepotrebna, saj bi lahko krajani Podrečja vodostaj Mlinščice brez… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem