Arhiv novic 12.04.2018

Ko zeleno postane modro – Belinka, že 70 let

Domžalec 12.04.2018
Ob omembi podjetja Belinka marsikdo pomisli na izdelke za zaščito lesa, le redki pa vedo, da ime izvira iz časov njenega nastanka pred 70 leti, ko se je začela proizvodnja vodikovega peroksida, vsestranskega belilnega sredstva. Belinka je nato iz leta… »

Dogodki v občini Domžale na fotografijah Andraža Gregoriča

Domžalec 12.04.2018
April je poseben mesec, ko Občina Domžale praznuje rojstni dan. V sklopu praznovanja so v mesecu aprilu organizirani najrazličnejši dogodki, ki jih Občina Domžale zaznava kot najlepša možna darila za občanke in občane. Eden od številnih… »

Domžale dobile nove šivilje slamnikov in prve Slamnikarske vodnike!

Domžalec 12.04.2018
V Slamnikarskem muzeju Domžale, ki deluje pod okriljem Kulturnega doma Franca Bernika Domžale so v letošnjem letu zaključili kar dve izobraževanji: tečaj za šivanje slamnikov in prvi tečaj za Slamnikarske vodnike, ki je potekal v sodelovanju s… »

V Domžalah je danes cvetela prodaja, saj je dan pokal od konkurence in iznajdljivosti prodajalcev

Domžalec 12.04.2018
Srednja šola Domžale je danes gostila zelo zanimiv in atraktiven dogodek, na katerem je dan pokal od konkurence in iznajdljivosti prodajalcev, prodaja je šla v cvet, zacveteli pa so tisti, ki so bili najboljši v tehniki prodaje. Govorimo o 42… »

Playing Men – dokumentarni esej o moških in igri

Domžalec 12.04.2018
Na domžalski premieri dokumentarnega eseja o moških in igri, ki je mimogrede tudi dobitnik Vesne za najboljši dokumentarec na Festivalu slovenskega filma v Portorožu, sta se v sredo, 11. aprila 2018, pogovoru po projekciji filma pridružila scenarist… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem